13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Razer Blade gaming laptop. Απίστευτα λεπτό και πανίσχυρο!

    H Razer έχει συνδέσει το όνομα της με δεκάδες προϊόντα που ειδικεύονται στον χώρο του gaming και μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται έντονα και στην περιοχή των gaming laptops. Αν και οι προτάσεις της συνήθως στοιχίζουν λιγάκι παραπάνω, ωστόσο τα συστήματα που δημιουργεί είναι πραγματικά πανίσχυρα, καλύπτοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers.   Razer Blade

    To πανίσχυρο Razer Blade, σύμφωνα με την γνωστή εταιρεία αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο λεπτό και ελαφρύ gaming laptop στον κόσμο. Αποτελώντας ένα laptop που έχει σαν στόχο τους gamers, το Razer Blade διαθέτει στο εσωτερικό του μία NVIDIA GeForce GTX 970Μ (3GB GDDR5 VRAM), αλλά και ένα εξελιγμένης τεχνολογίας display 14 ιντσών, το οποίο προσφέρει ζωντανά χρώματα και άριστη ποιότητα εικόνας (QHD+).

    Razer Blade 5

    Επίσης, οι gamers στο αναβαθμισμένο Razer Blade θα βρουν 16GB DDR3L μνήμης (με συχνότητα στα 1600MHz), ενώ επιπλέον το εν λόγω laptop δύναται να δεχθεί SSD σκληρούς δίσκους που φτάνουν έως και τα 512MB. Φυσικά και ο επεξεργαστής του δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί ένα μικρό εργοστάσιο με τεράστια υπολοστική δύναμη, καθώς στην καρδιά του Razer Blade βρίσκεται ένας Intel Core i7-4720HQ Quad-Core Processor (2.6GHz / 3.6GHz). Το κόστος αγοράς του Razer Blade είναι πολύ υψηλό, φτάνοντας στην full έκδοση στα 2200 δολάρια, για αυτό οι φανατικοί gamers που αναζητούν ένα πανίσχυρο gaming laptop, μάλλον θα πρέπει να… σπάσουν τον κουμπαρά τους!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles