15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Sony Xperia Sola και είναι… είναι…

    Είναι αλήθεια πως έχει μία γοητεία ένα smartphone που γράφει Sony κάτω από το ακουστικό. Έχει μία αίγλη, πώς να το κάνουμε. Κάτι τέτοιο αισθανθήκαμε και με το νέο Xperia Sola που ανακοίνωσε η Ιαπωνική εταιρεία και διαφέρει αρκετά από τα υπόλοιπα Xperia που ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια του MWC.

    Μπορεί να διατεθεί με Gingerbread (Android 2.3) όπως όλες οι μέχρι τώρα συσκευές που έχει ανακοινώσει η Sony, αλλά η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich δεν πρόκειται να καθυστερήσει πολύ.

    Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του; H Reality Display οθόνη, όπως την αποκαλεί η Sony, είναι TFT LCD ανάλυσης 854×480 pixels και η διαγώνιός της είναι 3,7 ίντσες. Ο επεξεργαστής του είναι διπύρηνος, χρονισμένος στο 1GHz και, είναι το ίδιο chip που χρησιμοποιεί η Sony στα Χperia P και Xperia U. Η διαθέσιμη εσωτερική του μνήμη είναι στα 8GB, αλλά διαθέτει υποδοχή για microSD κάρτα, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε την μνήμη του μέχρι και 32GB.

    H μπαταρία του είναι στα 1320 mAh που σας δίνει χρόνο ομιλίας έως και 6 ώρες και χρόνο αναμονής χωρίς χρήση έως και 470 ώρες.

    Η κάμερά του είναι στα 5MP και μπορεί να καταγράψει βίντεο στα 720p. Ένα από τα φοβερά χαρακτηριστικά του Xperia Sola είναι η τεχνολογία floating touch. Όταν έχετε ανοιχτό τον browser του smartphone μπορεί να περάσει το δάχτυλό του πάνω από την οθόνη και τα ενεργά links γίνονται highlighted χωρίς το δάχτυλό σας να ακουμπάει την οθόνη. Αν θέλετε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο link, τότε απλά κάνετε tap στην οθόνη και οδηγείστε στη σελίδα που επιθυμείτε.

    Το Sony Xperia Sola έχει ενσωματωμένη τεχνολογία NFC και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς σε μαύρο, λευκό και κόκκινο.

    Δείτε το βίντεό του και απολαύστε το. Σίγουρα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

    Πηγή: Sony Mobile

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles