21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Χρήστες αναφέρουν τεχνικό πρόβλημα με την κάμερα του iPhone 6 Plus

    Τα προβλήματα για το iPhone 6 Plus πραγματικά μοιάζουν να μην έχουν σταματημό, καθώς ύστερα από το ξέσπασμα του #bendgate που μας απασχόλησε για πολλές εβδομάδες, όπως επίσης και με τις αναφορές για την μη αποδοτική flash μνήμη του μοντέλου των 128GB, ένα νέο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των τεχνικών θεμάτων που σχετίζονται με τη μεγάλη ναυαρχίδα της Apple.

    iphone-6-plus-camera

    Αυτή τη φορά, πολλοί users του iPhone 6 Plus αναφέρουν ένα τεχνικό θέμα που το πιθανότερο είναι να οφείλεται στη κακή λειτουργία του image stabilization ή του focus. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το iPhone 6 Plus να τραβάει video, που το αποτέλεσμα είναι μάλλον σε… κακά χαλιά, καθώς εκεί που δεν το περιμένει κανείς δημιουργείται ένα περίεργο κυματιστό blurring εφέ. Μάλιστα, όταν εμφανιστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, ουσιαστικά αμέσως μετά η κάμερα του κινητού είναι εντελώς άχρηστη, καθώς δεν μπορεί να τραβήξει σωστά φωτογραφίες. Η Apple έχει επίγνωση του προβλήματος και ήδη προχωράει στην πλήρη αντικατάσταση των ελαττωματικών συσκευών που βρίσκονται εντός εγγυήσεως, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις το service αντικαθιστά μόνο τους ελαττωματικούς αισθητήρες. Μέχρι στιγμής η Apple δεν έχει ανακοινώσει πόσοι users συνάντησαν το συγκεκριμένο πρόβλημα ή ποια παρτίδα των iPhone 6 Plus είναι η ελαττωματική.

    Τελικά, η Apple μάλλον θα πρέπει να κάνει αγιασμό στα εργοστάσια που συναρμολογούνται τα iPhone 6 Plus, μπας και καταφέρει και γλιτώσει από το κακό μάτι…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles