21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Είτε το θέλετε είτε όχι, στις 28/05 θα αποκτήσετε το νέο Twitter προφίλ

    Το Twitter αποφάσισε να αλλάξει την εμφάνιση των προφίλ των χρηστών του, θέλοντας να προσεγγίσει περισσότερους νέους χρήστες και να τους διευκολύνει στην κατανόηση του Κοινωνικού Δικτύου. Έως τώρα, η νέα εμφάνιση είχε δοθεί δοκιμαστικά σε κάποιους λογαριασμούς, στη συνέχεια το Twitter ανακοίνωσε τρόπο απόκτησης του νέου προφίλ και τώρα μαθαίνουμε πως όλοι χρήστες θα αποκτήσουν τη νέα εμφάνιση στις 28 Μαΐου.

    twitter-new-profile-2014

    Είτε, λοιπόν, το θέλετε είτε όχι, θα αποκτήσετε το νέο Twitter προφίλ και δεν υπάρχει γυρισμός. Πολλοί είναι οι χρήστες οι οποίοι παραπονιούνται πως το Twitter μοιάζει ολοένα και περισσότερο στο Facebook, και δεν έχουν άδικο. Αυτό, βέβαια, κάνει ευκολότερη την πιθανή μετάβαση ενός χρήστη από το Facebook προς το Twitter, με τους 1,28 δισ. ενεργούς μηνιαία χρήστες του Facebook να θεωρούνται καλό target group για το Twitter.

    Οι κυριότερες αλλαγές στα νέα προφίλ έχουν να κάνουν κυρίως με το αυξημένο μέγεθος των εικόνων προφίλ και header, με τη λειτουργία καρφιτσώματος ενός tweet στο πάνω μέρος, το μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς για όσα tweets δέχονται favorite ή retweet και την εναλλαγή των timelines για προβολή όλων των tweets του χρήστη, των tweets χωρίς τα replies, των tweets με βίντεο και εικόνες ή των favorites.

    Τέλος, μένει να μάθουμε τι θα γίνει και με την υπό δοκιμή νέα εμφάνιση στις κινητές συσκευές.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles