20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέο website από την ΜΤΝ Business

    mtn businessΜια νέα ενημερωτική ιστοσελίδα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες έθεσε σε λειτουργία πριν από λίγες ημέρες η ΜΤΝ. Η ανανεωμένη ιστοσελίδα που φέρει την ονομασία MTN Business “One Stop Telecom Solutions” περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας, καθώς και των υπηρεσιών υποστήριξης που παρέχει, οι οποίες καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες των επιχειρήσεων.

    Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες του www.mtnbusiness.com.cy μπορούν να: Ενημερωθούν για τις λύσεις κινητής, σταθερής, δεδομένων και συνδεσιμότητας που παρέχει η ΜΤΝ Business – για την κάλυψη του δικτύου οπτικών ινών της MTN, όπως απεικονίζεται στους αναλυτικούς αναρτημένους χάρτες διασύνδεσης ανά πόλη και μεταξύ πόλεων –  Για τον τρόπο επικοινωνίας με την MTN Business , η να διευθετήσουν ακόμα και συνάντηση με εκπρόσωπο της MTN Business.

    Ο κ. Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθυντής της MTN Business δήλωσε «Στόχος της ανανέωσης του website μας ήταν να διευκολύνουμε τις επιχειρήσεις στην αναζήτηση των πληροφοριών που χρειάζονται, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση του πολύτιμου χρόνου τους. Η δέσμευση της ΜΤΝ Business να οδηγεί τις εξελίξεις στην νέα ψηφιακή εποχή, δεν περιορίζεται μόνο στις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει, αλλά επεκτείνεται και στην online παρουσία της».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles