18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μεγάλος «Πρωτοχρονιάτικος» Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα Sony Xperia J, προσφορά από την Cosmote

    Ένα από τα πιο promising νέα μέλη της οικογένειας των Xperia της Sony, το Xperia J σου δίνεται η ευκαιρία να κερδίσεις στο μεγάλο, πρωτοχρονιάτικο διαγωνισμό  του digitallife.gr με την προσφορά της Cosmote.

    To Xperia J, με πάχος μόλις 9,2 χιλιοστά, αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής, οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση FWVGA και δύο κάμερες (μία 5MP στο πίσω μέρος και άλλη μία, μικρότερη, μπροστά για βιντεοκλήσεις), ένα από τα πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του smartphone αυτού είναι ο έξυπνος φωτισμό του που σας ενημερώνει για τα πάντα, εν είδη notifications.

    Στο «εσωτερικό» του, διακρίνεται για τον Snapdragon MSM7227 επεξεργαστή, χρονισμένο στο 1GHz, RAM στα 512 MB, μνήμη στα 2 GB και δυνατότητα επέκτασης μέσω SDcard μέχρι και 32 GB. Το Android ICS στην κυκλοφορία του smartphone, που παίρνει αναβάθμηση σε Jelly Bean είναι συνδεδεμένο στη φανταστική υπηρεσία της Sony, Music Unlimited για ακόμα περισσότερη απόλαυση στα αυτιά σας.

    Λάβε κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό του digitallife.gr για να κερδίσεις το Sony Xperia J, προσφορά από την Cosmote.

    Άφησε το σχόλιό σου κάτω από αυτό το post

    ή/και κάνε public share το αντίστοιχο post στο facebook

    ή/και άφησε το σχόλιό σου κάτω από το αντίστοιχο post στο G+

    O διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Τρίτη 8 Ιανουαρίου Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 στις 15:00, στα γραφεία του digitallife.gr

    Καλή επιτυχία, καλή Χρονιά!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETO, nethall.grwww.tixerakias.comSave&Win,jaba.gr,winthis.grmyfreeshop.grGlobalLikeme

    Όροι χρήσης

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles