24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Θα πήγαινες σε ένα υποβρύχιο μπαρ;

    Κάποτε ήταν απλά ένα μεγάλο κολυμβητήριο στη Νέα Υόρκη. Τώρα, όμως, έχει μετατραπεί πλέον σε ένα… υποβρύχιο μπαρ, στο οποίο μπορείς να πιεις, να χορέψεις, αλλά και να διασκεδάσεις και όλα αυτά… κάτω από το νερό!

    Το πρωτότυπο αυτό μπαρ έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Thinkmodo, στο πλαίσιο μίας διαφημιστικής εκστρατείας που προωθεί τα αδιάβροχα ρολόγια της TechnoMarine. Η δεύτερη, μία εταιρεία που έχει ως βάση τη Γενεύη, ζήτησε από την πρώτη (που είναι διαφημιστική εταιρεία) έναν πρωτότυπο τρόπο ώστε να προωθήσει τα αδιάβροχα ρολόγια της. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε αυτό το καινοτόμο… υποβρύχιο μπαρ!

    Οι επισκέπτες, φορώντας κράνη καταδύσεων της εταιρείας Sea Trek (τα οποία κυκλοφορούν και στα καταστήματα), μπορούν να κινηθούν σ’ αυτό, αναπνέοντας κανονικά, υποβρύχια. Επιπλέον, χάρη σε ειδικά θερμός, μπορούν να απολαύσουν ακόμη και το ποτό τους σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον. Όσο για το αν μπορούν να μιλήσουν με τον διπλανό τους, η αλήθεια είναι λιγουλάκι δύσκολο, αλλά μη μου πείτε ότι σε ένα κανονικό club σάς είναι περισσότερο εύκολο, γιατί δύσκολα θα σας πιστέψουμε…

    Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες, καθώς και video από αυτό το υποβρύχιο μπαρ που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

    Πηγή: Toxel

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles