17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Next Day Delivery by Public.gr: Έχεις άμεσα ότι θες, όπου θες σε χρόνο… dt!

    Οι «παλιοί» έλεγαν ότι… o χρόνος είναι χρήμα και σίγουρα κάτι παραπάνω θα γνώριζαν! Μάλιστα. στη σημερινή digital εποχή άλλωστε που τα πάντα κυλούν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες (και που ακόμη σε μια πολυάσχολη καθημερινότητά ακόμη και το κάθε δευτερόλεπτο μετράει), θες να έχεις το προϊόν που παρήγγειλες online από το e-shop της προτίμησής σου, ετοιμοπαράδοτο και στην πόρτα σου ακόμη και… «χθες».

    Όμως δυστυχώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που καλείσαι να περιμένεις, ακόμη και μία εβδομάδα για να το παραλάβεις! Το Public.gr αλλάζει όλα όσα γνωρίζαμε στο παρελθόν για την παράδοση των προϊόντων, καθώς με την υπηρεσία Next Day Delivery, αποστέλλει περισσότερα από 100.000 προϊόντα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα από 24 έως 48 ώρες από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σου! Χωρίς παραπάνω κόστος, εύκολα, γρήγορα, απλά και με την αξιοπιστία που διέπει το Public, μπορείς να επιλέξεις περισσότερα από 100.000 προϊόντα, gadgets και αξεσουάρ από τους κόσμους της τεχνολογίας, του home entertainment, των οικιακών συσκευών και του gaming.

    Αυτό που κάνει την υπηρεσία “Next Day Delivery” τόσο ξεχωριστή είναι η ευκολία που μπορείς να παραγγείλεις online το προϊόν σου. Στο πρώτο βήμα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το προϊόν σου με την ειδική σήμανση 24-48 ώρες (για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία μπορείς να επιλέξεις το ειδικό φίλτρο) και στη συνέχεια να προσθέσεις το προϊόν της επιλογής στο καλάθι σου, συμπληρώνοντας απλώς τη διεύθυνση σου! Ύστερα από αυτή την εξαιρετικά εύκολη διαδικασία δεν έχεις παρά να περιμένεις να χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας σου (παραδόσεις γίνονται ακόμη και την επόμενη μέρα στις 17:00) είστε είσαι στο σπίτι, είτε στον χώρο εργασίας σου και να παραλάβεις το προϊόν σου! H υπηρεσία Next Day Delivery του Public.gr ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή, καλύπτοντας τα αστικά κέντρα όλης της ηπειρωτικής χώρας (εξαιρούνται νησιωτικοί προορισμοί και οικισμοί και χωριά εκτός του αστικού ιστού).

    Για να τεθεί “online” η υπηρεσία Next Day Delivery και να πάρει σάρκα οστά βέβαια δεν ήταν και το πιο εύκολο task στον κόσμο Το Public Group δημιουργώντας μια υπερσύγχρονη αποθήκη που καταλαμβάνει περισσότερα από 40.000 τ.μ. και κάνοντας χρήση των πιο εξελιγμένων tech εργαλείων πάνω στα logistics υπό την επίβλεψη του πιο έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού στον εν λόγω τομέα, το μόνο βέβαιο είναι ότι με το Next Day Delivery θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

    Και εάν αναρωτιέσαι γιατί να προτιμήσεις τη νέα σούπερ υπηρεσία του Public.gr, σου έχουμε εύκολα συγκεντρώσει πέντε λόγους…

    • Λειτουργεί! Το public.gr ότι υπόσχεται το πραγματοποιεί, καθώς διαθέτει και την τεχνογνωσία και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό για να ολοκληρώσει την παράδοση ακόμη και την επόμενη ημέρα.
    • Είναι εύκολο στη χρήση! Μερικά clicks, μέσω του εξαιρετικά εύχρηστου site του public.gr, είναι αρκετά για να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου.
    • Βρίσκεις την πιο απίθανη ποικιλία προϊόντων! Από το τελευταίο smartphone που μόλις κυκλοφόρησε, μέχρι το Air-Fryer που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, στο Public.gr θα βρεις τα πιο cool προϊόντα, αξεσουάρ και gadgets.
    • Μπορείς να προγραμματίσεις καλύτερα την καθημερινότητα σου! Όταν γνωρίζεις το πότε ακριβώς θα παραλάβεις το προϊόν σου, δεν χρειάζεται να έχεις παραμικρό άγχος για το πότε θα παραδοθεί στην πόρτα σου.
    • Έχεις την ξεχωριστή εγγύηση και την αξιοπιστία των Public στο… τσεπάκι σου!
    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles