24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To “επόμενης γενιάς” HTC One ετοιμάζεται με μεγαλύτερη οθόνη και βελτιωμένη Ultrapixel κάμερα

    Είναι γνωστό εδώ και καιρό, πως η HTC ετοιμάζει ένα “νέο HTC One” με βελτιωμένα χαρακτηριστικά (ήδη, μάλιστα, έχουμε διαβάσει ότι θα κυκλοφορήσει είτε με το όνομα HTC One+ είτε ακόμη και ως… HTC Two).

    HTC One

    Για το όνομά της δεν έχουμε νεότερα στοιχεία, ωστόσο έχουμε καινούριες πληροφορίες για τα specs της από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg. Έτσι, διαβάζουμε ότι θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από το υπάρχον μοντέλο, η οποία πιθανότατα θα είναι 5 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels, καθώς και τον “τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm” (ίσως να είναι ακόμη και ο Snapdragon 805).

    Σημαντικές αλλαγές θα υπάρχουν, στην κάμερα της συσκευής, η οποία θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία Ultrapixel, όμως θα διαθέτει πλέον διπλό αισθητήρα, που θα της προσφέρει καλύτερη εστίαση, μεγαλύτερο βάθος πεδίου και ποιότητα εικόνας.

    Οι πληροφορίες θέλουν το διάδοχο του HTC One να κυκλοφορεί στα τέλη του Μαρτίου, με σχεδίαση που, ωστόσο, δε θα διαφοροποιείται σημαντικά από αυτήν του γνωστού μας μοντέλου.

    Όσο για την ανακοίνωση της νέας ναυαρχίδας της HTC, μπορεί να γίνει και κατά τη διάρκεια του MWC 2014 της Βαρκελώνης. Ίδωμεν…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles