19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Next-gen vibes στο νέο trailer του NBA 2K21!

    Η νέα γενιά κονσόλων, η οποία θα βρίσκεται μαζί μας σε σχεδόν ένα μήνα από σήμερα, εννοείται πως θα προσφέρει ένα σημαντικό “boost” στα visuals (αυτό έλειπε άλλωστε…). Όλοι περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να διαπιστώσουμε εάν όντως Microsoft και Sony θα καταφέρουν να καταφέρουν όλα αυτά που υπόσχονται στον τομέα των γραφικών, παρόλα αυτά εάν κρίνουμε από το νέο gameplay trailer του NBA 2K21, τότε αδιαμφισβήτητα θα υπάρξουν πολλές φορές στο μέλλον που οι νέες κονσόλες θα μας αφήσουν με το στόμα ανοικτό!

    Η 2K Sports λοιπόν μας έδωσε μια πολύ καλή ευκαιρία να σχηματίσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα από τα γραφικά της Next-gen έκδοσης του NBA 2K21 και δεν σας κρύβουμε ότι οι διαφορές σε σύγκριση με τις τωρινές κονσόλες είναι… αν όχι τεράστιες, σίγουρα πολύ μεγάλες! Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς η νέα αυτή εξελιγμένη version του NBA 2K21 δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, ενώ πολύ μεγάλη εντύπωση μας έκανε το πόσο πιο πολύ πλούσιος και “γεμάτος” είναι ο αγωνιστικός χώρος. Ελπίζουμε ότι και σε actual gameplay να είναι το ίδιο δυνατό όταν θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S στις 10 Νοεμβρίου και για PlayStation 5 στις 19/11. Λίγο έμεινε, αλλά μέχρι τότε πατήστε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles