22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ξέχνα για λίγο το νέο iPhone 5: Έχουμε διαρροές για το νέο… Nexus

    Ένα chart που δημοσιεύτηκε από το SamMobile πριν λίγες ώρες, εμφανίζει κάποια specs που ενδεχομένως ανήκουν στο νέο Nexus. Και αν θυμηθούμε πως το Galaxy Nexus, παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, ίσως την ίδια περίοδο φέτος δούμε το διάδοχο της συσκευής…

    Με τον κωδικό GT-i9260 και το “Nexus” δίπλα, ο πίνακας εμφανίζει κάποια χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, η οποία παρουσιάζεται να έχει οθόνη στις ίδιες ίντσες (4,65) με τον προκάτοχό της, αλλά διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο τώρα στο 1.5GHz, οπίσθια κάμερα 8MPixels και εμπρόσθια στο 1.9MPixels (στα πρότυπα του Samsung Galaxy S III). Αναφέρεται επίσης ότι η νέα πρόταση θα διαθέτει microSD card και αποθηκευτικό χώρο 16GB. Όπως φαίνεται, οι αλλαγές δεν είναι εκτεταμένες, με τη συσκευή να αποτελεί μία απλώς αναβαθμισμένη έκδοση του προηγούμενου Nexus της Samsung μαζί με κάποια χαρακτηριστικά από… Galaxy S III.

    Σε κάθε περίπτωση, περισσότερες λεπτομέρειες για χαρακτηριστικά ή για την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή της νέας πρότασης δεν έχουν διαρρεύσει, φαίνεται όμως ότι ο Νοέμβριος είναι, όπως προαναφέραμε, μία καλή περίοδος για να κάνει το νέο “Nexus” την εμφάνισή του, καθώς θα έχει ήδη καταλαγιάσει ο θόρυβος από την κυκλοφορία του iPhone 5 που αναμένεται το Σεπτέμβριο.

    Πηγή: Techcrunch

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles