19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η επόμενη κονσόλα της Nintendo εστιάζει στην υγεία!

    Τα δάκρυα στη Nintendo για την τραγική χρονιά που διανύει δεν κύλησαν για πολύ. Γνήσιοι Ιάπωνες, οι διευθύνοντες την εταιρεία ήδη μοιάζουν να ‘χουν σχεδιάσει την επόμενη μέρα, θέλοντας να ξαναδούν τους μισθούς τους να επανέρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα. Τι περιλαμβάνει αυτή; Αν πιστέψουμε τα όσα είπε την Πέμπτη το πρωί στους επενδυτές της εταιρείας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της, Σατόρου Ιγουάτα, μεταξύ άλλων, μια νέα κονσόλα!

    nintendo-next-console-health

    Η νέα κονσόλα από τη Nintendo δεν θα είναι μια παιχνιδομηχανή όπως οι υπάρχουσες (Wii U3DS) αλλά «μια πλατφόρμα που στόχο θα έχει τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων με πολλούς, ευχάριστους και διασκεδαστικούς τρόπους». Στην ουσία θα επικεντρώνεται σε apps όπως το Wii Fit και το Brain Age και εδώ που τα λέμε όχι κι άδικα αφού οι δυο σειρές έχουν πουλήσει κοντά 80 εκατ. αντίτυπα!

    Στην ουσία με αυτό το σκεπτικό, οι άνθρωποι της Ninty θέλουν να κάνουν ένα νέο άνοιγμα, αυτή τη φορά σε ένα διαφορετικό κοινό το οποίο δεν θέλει τόσο να παίξει, όσο να ασκηθεί και να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης και την υγεία του.

    nintendo-health

    «Εκείνοι που υποφέρουν από κάποια πάθηση και αναζητούν ιατρική περίθαλψη και θεραπεία, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας για να ελέγχουν την υγεία και την κατάστασή τους», είπε ο Ιγουάτα και συνέχισε εστιάζοντας στη γυμναστική«Είναι δύσκολο για κάποιον να παραμείνει συγκεντρωμένος και ενθουσιασμένος μετά από κάποιες μέρες. Το να τα παρατάει δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, τουναντίον. Εκεί είναι που υπερέχοντας σαν εταιρεία ψυχαγωγίας θα κρατήσουμε τους καταναλωτές ευχαριστημένους και προσηλωμένους στον στόχο τους».

    Η νέα πλατφόρμα της Nintendo έχει ορίζοντα δεκαετίας, αν και δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει πριν το επόμενο οικονομικό της έτος (τουτέστιν πριν τον Απρίλιο του 2015). Στόχος της εταιρείας είναι να συνυπάρξει αρμονικά με το 3DS και το Wii U. Μάλιστα, όπως διαβεβαίωσε ο Ιγουάτα, στη Ninty δουλεύουν για τη διασύνδεση των συστημάτων τους ενώ στην επερχόμενη E3 θα παρουσιάσουν παιχνίδια που εκμεταλλεύονται το GamePad του Wii U και την τεχνολογία NFC.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles