15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τέλος εποχής για το Nexus 5. Δεν πωλείται στο Google Store

    Η ανακοίνωση του Nexus 6 δεν έφερε, σε πρώτη φάση, το τέλος των πωλήσεων για το Nexus 5, μία ξεχωριστή πρόταση της εταιρείας σε συνεργασία με την LG που παρέμενε έως και τώρα στις επάλξεις, ενώ, πριν ενάμιση μήνα περίπου, είχε επανέλθει στο Google Play Store.

    Nexus 5

    Τώρα, ωστόσο, το ολοκαίνουριo Google Store της αμερικανικής εταιρείας, που δημιουργήθηκε μόνο για την πώληση hardware, φαίνεται πως πλέον δεν περιλαμβάνει τη συσκευή στην γκάμα των προϊόντων του. Η Google ανέφερε χαρακτηριστικά σε εκπρόσωπο του The Verge ότι “ενώ υπάρχουν κάποια αποθέματα Nexus 5 (για συνεργάτες λιανικής και δίκτυα), η εστίαση της εταιρείας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Nexus 6.

    Η παραγωγή της συσκευής είχε σταματήσει από τα τέλη του 2014, ωστόσο για ένα τουλάχιστον τρίμηνο ακόμη παρέμεινε εν μέρει διαθέσιμη. Τώρα, η Google  δίνει έμφαση σε άλλες προτάσεις, με το νέο Google Store να προωθεί αυτή την περίοδο τόσο το Nexus 6 αλλά και το tablet Nexus 9, όσο και άλλες προτάσεις, όπως Android Wear smartwatches αλλά και το νέο Chromebook Pixel.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles