14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Είναι αυτή η πρώτη φωτογραφία του Nexus 6; (update: ακόμη μία φωτό)

    Οι φήμες σχετικά με το επόμενο Nexus, που έχουμε ήδη μάθει πως κατασκευάζει η Motorola, πληθαίνουν περνώντας οι μέρες, τώρα, ωστόσο, την προσοχή μας κερδίζει όχι μία πληροφορία, αλλά μία φωτογραφία που φαίνεται πως απεικονίζει το Nexus 6.

    motorola-nexus-6-leaked

    Αν η φωτό είναι αληθινή, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την επόμενη πρόταση της Google για την “οικογένεια” Nexus, αυτή τη φορά σε συνεργασία με τη Motorola. Την εμφάνισή της κάνει η εμπρόσθια πλευρά της συσκευής, η οποία είναι βέβαια τοποθετημένη μέσα σε μία θήκη, έτσι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πολλά πράγματα για το design της. Σε κάθε περίπτωση, ενσωματώνει το Android L, ενώ διαθέτει ηχείο κάτω από την οθόνη της.

    Όσον αφορά τις διαστάσεις της συσκευής, φυσικά δύσκολο να τις καταλάβει κανείς από μία φωτογραφία, ωστόσο οι περισσότερες πληροφορίες τη θέλουν να ενσωματώνει μεγάλη οθόνη 5,9 ιντσών ανάλυσης QHD (2560×1440 pixels), επεξεργαστή Snapdragon 805 και κάμερα 13MPixels. Η δε ανακοίνωσή του Nexus 6 μάλλον θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο και φυσικά το περιμένουμε με αγωνία, αν και θα προτιμούσαμε να είναι λίγο… μικρότερο σε διαστάσεις.

    UPDATE: Μία ακόμη φωτογραφία της συσκευής από άλλη οπτική γωνία διαρρέει τώρα. Ιδού!

    Nexus 6 leaked - 02

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles