20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Φανερώθηκε το Nexus 6;

    Μια φωτογραφία που ανέβηκε από το επίσημo Twitter του Android έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια και φημολογίες τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο, καθώς πολλοί θεωρούν ότι παρουσιάζει το Nexus 6!

    BpYow-CIUAApQgZ

    Η φωτογραφία απλώς προωθεί το Google Now, αλλά στην οθόνη μιας Android συσκευής που δε θυμίζει καμία ήδη υπάρχουσα. Έτσι, πολλοί πίστεψαν πως ίσως αυτό θα είναι το επόμενο Nexus, υπ’αριθμόν 6, ή κάποια άλλη συσκευή της Google (σε συνεργασία με άλλον κατασκευαστή). Στη φωτογραφία διακρίνεται μια μαύρη συσκευή με πολύ μικρά περιθώρια αριστερά και δεξιά της οθόνης και πλήκτρα αφής ακριβώς κάτω από αυτήν. Μια πιό κοντική ματιά φανερώνει ότι πρόκειται μάλλον περί…Photoshop, αφού η σελίδα της Google στην οθόνη της συσκευής φαίνεται να έχει επικολληθεί πάνω της μέσω προγράμματος επεξεργασίας εικόνας, κάτι που δεν δικαιολογεί την εμφάνιση της άγνωστης συσκευής, πάντως.

    Αν και πολύ πιθανόν να πρόκειται για ένα απλό, τυπικό σχέδιο που χρησιμοποίησε η Google στη διαφήμισή της, παραμένει το ερώτημα του γιατί δεν επέλεξε το Nexus 5 ή κάποιο Motorola (Moto G) που επίσης είναι και δικό της “παιδί”, αφού για προφανείς λόγους δε θέλησε να βάλει κάποια συσκευή τρίτου κατασκευαστή. Τι λέτε;

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles