21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Nexus 6P: Χρήστες αναφέρουν συγκεκριμένα προβλήματα μπαταρίας με το Android 7.0 Nougat

    Είναι γεγονός ότι ορισμένα μέρη των σύγχρονων smartphones δεν μπορούν να αντισταθούν στη φυσική φθορά του χρόνου. Ορισμένες οθόνες, για παράδειγμα, μπορεί να χάνουν την ευκρίνεια με το πέρασμα του χρόνου, ενώ οι επιδόσεις μπορεί να μην είναι οι ίδιες σε σχέση με εκείνες όταν αγοράσατε τη συσκευή. Ωστόσο έχει αποδειχθεί ότι τη μεγαλύτερη φθορά αντιμετωπίζει η μπαταρία. Με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα τη χρήση, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει η μπαταρία να χάνει σε επιδόσεις και να μικραίνει σημαντικά το διάστημα που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone σας.

    nexus-6p

    Ορισμένοι κάτοχοι συσκευών Nexus 6P, ενός smartphone, που έκανε το επίσημο ντεμπούτο στις 29 Σεπτεμβρίου του 2015, διαπίστωσαν συγκεκριμένα προβλήματα γρήγορης εξάντλησης της μπαταρίας. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube, ο χρήστης TheRedyTedy αναφέρει ότι η συγκεκριμένη συσκευή που διαθέτει ο ίδιος, απενεργοποιείται σε τυχαίες χρονικές στιγμές, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποιος λόγος. Ο ίδιος, μάλιστα, αναπαράγει το πρόβλημα στο βίντεο. Σε αυτό βλέπουμε να λαμβάνει μερικές φωτογραφίες με τη συσκευή, η οποία στη συνέχεια απενεργοποιείται.

    nexus-5x-6p

    Παράλληλα, η παρατεταμένη πίεση του πλήκτρου εκκίνησης της συσκευής δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η σύνδεση του φορτιστή, προκειμένου να μπορέσει ο ίδιος να ενεργοποιήσει εκ νέου το smartphone του. Στο βίντεο δηλώνεται ξεκάθαρα ότι το Nexus 6P τρέχει μια μη δοκιμαστική έκδοση του Android 7.0 Nougat, ενώ έχει γίνει και επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube στις 30 Οκτωβρίου και έκτοτε έχει δεχθεί πλήθος επισκέψεων και σχολίων από άλλους χρήστες που αναφέρουν παρόμοια προβλήματα. Ορισμένοι τονίζουν, ότι η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων έλυσε το πρόβλημα, ενώ άλλοι προτρέπουν την αναβάθμιση σε Android 7.1.1 ως μια πιθανή λύση.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles