18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Παραμένει “ζωντανή” η οικογένεια Nexus σύμφωνα με τη Google!

    Οι φήμες θέλουν τη δημοφιλή σειρά Nexus συσκευών να μη συνεχίζεται και να αντικαθίσταται από τη “Silver”, όμως η διάψευση έρχεται διά στόματος Google!

    Ο Dave Burke, επικεφαλής του Android Εngineering και του προγράμματος Nexus, δήλωσε πως σύντομα θα ξαναδούμε τα Nexus μοντέλα να αναπτύσσονται και πάλι, για να δοθούν στην κυκλοφορία και στους χρήστες, το επόμενο διάστημα! Συγκεκριμένα, είπε πως “οι άνθρωποι συζητώντας για την μετέπειτα πορεία των συσκευών της σειράς Nexus καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι έρχεται το τέλος της γνωστής σειράς μοντέλων. Αυτό όμως το συμπέρασμα είναι εντελώς λανθασμένο». 

     

    Red Nexus 5 01
    Παρ’ότι διέψευσε το “τέλος” των Nexus, δεν επιβεβαίωσε την έλευση της οικογένειας Silver, οπότε όλα ακόμη…παίζονται! Αν τον πιστέψουμε, πάντως, ίσως το 2015 να δούμε και το Nexus 6 με Android L. Θα το περιμένετε;

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles