18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Nexus Phone (με Android 4.2) από την LG και την Google στα τέλη του μήνα

    Σύμφωνα με πληροφορίες του CNET, η LG ετοιμάζει το δικό της “Nexus Phone”, το οποίο θα αποτελεί μία τροποποιημένη έκδοση του κινητού “δυναμίτη” που παρουσίασε πρόσφατα, του Optimus G. Φαίνεται, πάντως, πως LG και Google δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο όνομα της νέας συσκευής.

    Το νέο "Nexus Phone by LG" φαίνεται ότι θα εμπνέεται από το Optimus G της κορεατικής εταιρείας

     

    Η παρουσίαση του “Nexus Phone by LG” αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα, ενώ φυσικά -όπως όλα τα νέα Nexus smartphones που αναμένονται- η καινούρια πρόταση της LG θα ενσωματώνει τη νέα έκδοση του Android 4.2. Κάποιες πληροφορίες ωστόσο θέλουν την έκδοση αυτή να διατηρεί το όνομα Jelly Bean (και όχι Key Lime Pie όπως είχε αρχικά διαρρεύσει) έχοντας μικροδιαφορές με την υπάρχουσα έκδοση 4.1 του λειτουργικού συστήματος της Google.

    Όπως το Optimus G, έτσι και η νέα “Nexus” συσκευή αναμένεται να ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm, 2GB μνήμης RAM, οθόνη IPS True High Definition με ανάλυση 1280×768 pixels και ακόμη αποθηκευτικό χώρο 8 ή 16GB.

    Ωστόσο, η LG δε θα είναι η μόνη εταιρεία που θα παρουσιάσει “Nexus smartphone”, καθώς, όπως έχει διαρρεύσει εδώ και καιρό, η επόμενη γενιά των Google Phones θα περιλαμβάνει πολλές συσκευές από διάφορους κατασκευαστές. Αναμένουμε!

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles