18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nexus Q: Όλο το Google Play σου σε μία εκπληκτική συσκευή

    Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να έπεσαν στο Nexus 7 Tablet, όλο αυτό τον καιρό, αλλά αυτό συνέβη γιατί δεν γνωρίζαμε για το Nexus Q, μία από τις πλέον εκπληκτικές συσκευές που έχουμε δει.

    Το Nexus Q θα μπορούσε να το αποκαλέσει κανείς μία συσκευή για media streaming, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ουσιαστικά ένας υπολογιστής που «κουβαλάει» μαζί του όλο το περιεχόμενο που έχουν καταχωρήσει οι χρήστες στο Google Play, όπως μουσική, ταινίες και βίντεο, το οποίο κάνει αυτό το περιεχόμενο streaming σε όλες τις συσκευές του σπιτιού: ηχεία, τηλεόραση κλπ.

    Διαθέτει δικό του ενισχυτή 25 Watt και έχει τον ίδιο επεξεργαστή που διαθέτει το Galaxy Nexus. Έχει σύνδεση Ethernet, Bluetooth, και NFC συνδεσιμότητα και ο έλεγχός του γίνεται – αποκλειστικά-  από την Android συσκευή σας.

    Είναι όμως κι ένα «κοινωνικό» εργαλείο, καθώς διάφοροι φίλοι που βρίσκονται στον ίδιο χώρο, μπορούν να βάλουν στην «σειρά» τις μουσικές τους από το Google Play, ανεξάρτητα αν είναι οι ιδιοκτήτες του Nexus Q που βρίσκονται στον χώρο, ή όχι.

    Δυστυχώς… η συσκευή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για τις ΗΠΑ, για αγορά μέσω του Google Play, στην τιμή των 299 δολαρίων και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο. Μπορούμε να ονειρευόμαστε όμως, έτσι δεν είναι;


    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles