21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nexus 5. Βελτιώσεις στην κάμερα με το Android 4.4.1

    Η πρόταση της Google και της LG, το Nexus 5, κυκλοφορεί σε επιλεγμένες αγορές, εδώ και πέντε περίπου εβδομάδες και η αλήθεια είναι ότι κάποιοι χρήστες έχουν τα “παραπονάκια” τους, όσον αφορά την κάμερα της συσκευής, αλλά και την αυτονομία της. Τώρα η Google έρχεται να βελτιώσει τουλάχιστον το πρώτο χαρακτηριστικό, διαθέτοντας μία ενημερωμένη έκδοση για το KitKat, το Android 4.4.1.

    Nexus-5-Camera-Android 4-4-1

    Σύμφωνα με τους υπευθύνους της αμερικανικής εταιρείας, η νέα έκδοση βελτιώνει αρκετά τις επιδόσεις της κάμερας του Nexus 5, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι συντάκτες του “The Verge” που έκαναν δοκιμές πάνω στο update, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι υπάρχει περιθώριο για επιπλέον καλυτέρευση των δυνατοτήτων της.

    Συγκεκριμένα, φαίνεται πως το νέο update βελτιώνει την ταχύτητα της εφαρμογής της κάμερας, του auto-focus και της λήψης φωτογραφιών, ενώ βελτιώσεις υπάρχουν και στο κομμάτι των νυχτερινών λήψεων, στις HDR+ photos καθώς επίσης και στα χρώματα και την αντίθεση των φωτογραφιών.

    Η ενημέρωση του Android 4.4.1 θα ξεκινήσει να διατίθεται στους χρήστες τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί σε μερικές εβδομάδες.

    UPDATE: Όπως διαβάζουμε, η αναβάθμιση 4.4.1 είναι διαθέσιμη σταδιακά από σήμερα για τους χρήστες KitKat.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles