15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Nexus 5 με… ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες

    Το smartphone που περιμένεις όσο κανένα άλλο μέσα στον Οκτώβριο φαίνεται ότι δεν έχει πλέον και πολλά χαρακτηριστικά του να σου κρύψει…

    Ένα νέο draft 281 σελίδων από manual της LG για τη συσκευή (αναφέρεται με τον κωδικό DE21) διέρρευσε και αποκαλύπτει ακόμη περισσότερα στοιχεία από τα specs της νέας κορυφαίας πρότασης της Google.

    Nexus 5 draft

    Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη μίας οθόνης 4,95 ιντσών, τετραπύρηνου επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.3GHz, 2GB RAM, καθώς και η υποστήριξη επαγωγικής φόρτισης και NFC.

    Υπάρχουν, όμως, και νέα στοιχεία που συμπληρώνουν το “παζλ” των χαρακτηριστικών του νέου Nexus 5, όπως μία κάμερα 8MPixels στο πίσω μέρος του με οπτικό σταθεροποιητή, καθώς και δεύτερη κάμερα στα 1.3MPixels για βιντεοκλήσεις. Ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 16 ή τα 32GB και η μπαταρία της συσκευής τα 2.300mAh. Όσο για την IPS οθόνη, έχει ανάλυση 1080p και υποστηρίζει screen tethering μέσω Slimport (όπως και το Nexus 4). Στη συσκευή υπάρχουν ακόμη οι γνώριμοι αισθητήρες (γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα και αισθητήρες εγγύτητας και φωτός) καθώς και ένας ακόμη ανίχνευσης πίεσης. Τέλος, υπάρχει ένα φωτάκι ειδοποιήσεων και slot για micro SIM κάρτες.

    Καθώς, πάντως, το manual φαίνεται να είναι ακόμη σε μορφή draft, ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια λαθάκια, όπως π.χ. στην περίπτωση του Bluetooth όπου αναφέρεται η υποστήριξη της έκδοσης 3.0 και όχι 4.0.

    Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το manual που διέρρευσε εδώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles