15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Nicolas Cage: Αυτός είναι ο λόγος που είπε “όχι” στα Lord Of The Rings και Matrix

    Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Nicolas Cage αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει σε τεράστιες κινηματογραφικές παραγωγές, όπως είναι οι ταινίες Lord Of The Rings και The Matrix. Σε πρόσφατη συνέντευξή του όμως ο Cage αποφάσισε να ρίξει λίγο περισσότερο “φως”, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να απορρίψει προτάσεις που άλλαξαν δια παντός την καριέρα συναδέλφων του και πέρασαν πρακτικά στην ιστορία, καθηλώνοντας το κοινό.

    Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ανέφερε στο People, την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε συνειδητά να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά του. Αυτό δε θα μπορούσε να συμβεί αν απουσίαζε 3 ολόκληρα χρόνια στη Νέα Ζηλανδία για τα γυρίσματα του Lord Of The Rings, καθώς το καστ της παραγωγής έριξε “μαύρη πέτρα” πίσω του για να ολοκληρωθεί το εν λόγω project. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Nicolas Cage να μην ενσαρκώσει το ρόλο του Aragorn, το οποίον τελικά υποδύθηκε ο Viggo Mortensen.

    Για τον ίδιο περίπου λόγο απέρριψε και το ρόλο του Neo στο The Matrix. Μπορεί τα γυρίσματα της εμβληματικής αυτής ταινίας να μην κράτησαν 3 χρόνια, όπως του Lord Of The Rings, όμως πραγματοποιήθηκαν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αυστραλία. Ο Will Smith επίσης απέρριψε το ρόλο και τελικά ο Keanu Reeves ήταν αυτός που είδε την καριέρα του να “απογειώνεται”.

    Ο Nicolas Cage ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “δεν υπάρχει εκδοχή μου που να βάζει την καριέρα πάνω από την οικογένεια. Χρειαζόμουν να είμαι σπίτι με το γιο μου Weston”.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάτωσε το Fantastic Beasts! Το χειρότερο “άνοιγμα” στην ιστορία των Harry Potter ταινιών (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles