25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πάτωσε το Fantastic Beasts! Το χειρότερο “άνοιγμα” στην ιστορία των Harry Potter ταινιών

    Μπορεί μέχρι σήμερα οι ταινίες Harry Potter να έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό, όμως, όπως δείχνουν όλα, το πρόσφατο Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore δε θα έχει την ίδια τύχη.

    Η ταινία, που πρόσφατα έκανε πρεμιέρα και στους ελληνικούς κινηματογράφους, σημείωσε το χειρότερο «άνοιγμα» που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα παραγωγή από τον κόσμο των μάγων της J.K. Rowling, αφού τα έσοδα του πρώτου Σαββατοκύριακου στις Η.Π.Α ήταν μόλις 43 εκατ. δολάρια. Υπήρχαν βέβαια σημάδια που έδειχναν ότι ούτε η προηγούμενη ταινία Crimes of Grindelwald άρεσε ιδιαίτερα στο κοινό και είναι μετέωρο προς το παρόν αν η Warner Bros θα συνεχίσει να επενδύει στο συγκεκριμένο franchise.

    Στην ταινία Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ κινείται για να πάρει τον έλεγχο του Κόσμου των Μάγων. Ανίκανος να τον σταματήσει μόνος του, αναθέτει στον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ να ηγηθεί μιας ατρόμητης ομάδας μάγων, μαγισσών και ενός γενναίου μαγκλ φούρναρη σε μια επικίνδυνη αποστολή, όπου συναντούν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την ενισχυμένη λεγεώνα του Γκρίντελβαλντ.

    Διαβάστε επίσης:

    Την Πέμπτη 21 Απριλίου η πρεμιέρα της ταινίας “The Northman” (video)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles