16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Wow! Αυτό είναι το Magista, το παπούτσι της Nike για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

    Οι ομάδες και οι προπονητές τους ετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Βραζιλία, αλλά το ίδιο συμβαίνει με τη Nike. Η εταιρεία, παρουσίασε το νέο παπούτσι ποδοσφαίρου που λανσάρει ειδικά για τη διοργάνωση. Το ονομάζει Magista και, δηλώνει πως εφαρμόζει στο πόδι του επαγγελματία τόσο καλά, που θα μπορούσε να είναι «κάλτσα».

    NIKE_MAGISTA_VOLT_HYPERPUNCH_1_27856

    Το πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές είναι πως τα παπούτσια τους, τους αφαιρούν τον έλεγχο που θα είχαν στη μπάλα αν μπορούσαν να παίξουν με γυμνό πόδι. Από την άλλη, ρίχνοντας σουτ με γυμνό πόδι, πολύ απλά, πονάει. Η Nike με το Magista υποστηρίζει πως έφτιαξε ένα παπούτσι ποδοσφαίρου που είναι ό,τι πιο παραπλήσιο στο γυμνό πόδι και εφαρμόζει σαν κάλτσα.

    Το Magista, έχει αφαιρέσει σχεδόν ό,τι γνωρίζαμε από τα κλασσικά παπούτσια ποδοσφαίρου το παρελθόντος. Κατά πρώτον, δεν είναι παπούτσια. Είναι μποτάκια που αγκαλιάζουν μέχρι ψηλά, πάνω από τον αστράγαλο. Δεν έχουν κορδόνια και δεν έχουν γλώσσα που μετακινείται όταν τρέχουν οι παίκτες. Πώς όμως κάνεις ένα «ελαστικό» μποτάκι να είναι τόσο σταθερό στο πόδι ενός επαγγελματία παίχτη ποδοσφαίρου;

    NIKE_MAGISTA_VOLT_HYPERPUNCH_2_27852

    Η Nike χρησιμοποίησε την τεχνολογία Flyknit στα Magista, μία τεχνολογία που επιτρέπει στον κατασκευαστή να χρησιμοποιήσει πολλαπλά επίπεδα ύφανσης στο ίδιο υλικό. Έτσι, τα Magista είναι ελαστικά στο σημείο που πρέπει ενώ σχεδόν συμπαγή στο σημείο που πρέπει να δίνουν ασφάλεια και σταθερότητα.

    Δείτε το βίντεο για το πώς σχεδιάστηκαν τα «μποτάκια» ποδοσφαίρου πια, Magista από τη Nike.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles