19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Nikon 1 J5: Η “value for money” mirrorless που πρέπει να αποκτήσεις

    Έχει γίνει σχεδόν διαχρονική. Και πλέον μπορείς να την αποκτήσεις σε προνομιακή τιμή αγοράς, ώστε πραγματικά αξίζει να επενδύσεις σ’ αυτήν. Η Nikon 1 J5 είναι μία compact φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς, που δίνει άλλη πνοή στις φωτογραφίσεις. σου, χάρη στις αξεπέραστες ταχύτητες λήψης, την ποιότητα εικόνας και τη λήψη video 4K.

    J5_SL_10_30_PD_frt34l

    Με σχεδίαση που επιτρέπει το δημιουργικό έλεγχο, η Nikon 1 J5 προσφέρει μια τέλεια ευκαιρία να μπεις στον κόσμο της πραγματικής φωτογραφίας. Η ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην ταχύτητα, τη φορητότητα και την ποιότητα εικόνας κάνει τη Nikon 1 J5 να ξεχωρίζει σε κάθε περίσταση. Χάρη στο νέο αισθητήρα φορμά CX με οπίσθιο φωτισμό, που είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τον αισθητήρα των περισσότερων compact φωτογραφικών μηχανών, υπερέχει κατά πολύ αυτών καθώς και των smartphone.

    J5_SL_10_30_PD_left

    Η Nikon 1 J5 καταγράφει πλάνα video με υψηλή ευκρίνεια 4K και επιπλέον αποτυπώνει εκπληκτικές φωτογραφίες 20,8MP, όπως επίσης και σταθερά video χρονικής υστέρησης (Time-lapse). Το γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης της φωτογραφικής μηχανής επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν με σιγουριά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή να απαθανατίζουν εύκολα τη δράση στα 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) με Συνεχή AF στη  λειτουργία Αθλητισμός. Η οθόνη αφής με δυνατότητα κλίσης και τα χειροκίνητα χειριστήρια σάς επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δημιουργικές σας ιδέες, ενώ με τους φακούς 1 NIKKOR κάθε σκηνή αποτυπώνεται με ρεαλιστικές λεπτομέρειες. Αλλά και όσον αφορά τη δυνατότητα κοινοποίησης φωτογραφιών και video, η Nikon 1 J5 με ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και NFC διευκολύνει περισσότερο από ποτέ τη μεταφορά φωτογραφιών υψηλής ποιότητας μέσω έξυπνης συσκευής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles