13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Nikon D3200: Νέα πρόταση με φακό 24MPixels και υποστήριξη Wi-Fi module για… άλλα κόλπα

    Μία νέα entry-level DSLR πρόταση από τη Nikon με… Wi-Fi αέρα που κάνει τη διαφορά. Η νέα D3200 διαθέτει ανάλυση 24.2MPixels σε συνδυασμό με έναν EXPEED 3 επεξεργαστή που προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες και άψογη απόδοση των χρωμάτων. Η κάμερα μπορεί τώρα να “αιχμαλωτίσει” έως και 1080p video στα 30 frames, ενώ διαθέτει μία οθόνη LCD 3 ιντσών 920K dot.


    Η μεγαλύτερη αλλαγή, σε σχέση με τον προκάτοχό της πάντως, αφορά τη δυνατότητα υποστήριξης Wi-Fi. Η D3200 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεργασία με το WU-1a Wi-Fi module που θα διαθέσει η εταιρεία τον ερχόμενο μήνα. Το WU-1a module θα πωλείται ξεχωριστά και σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε την κάμερα με το smartphone σας. Αγοράζοντάς το, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας μία δωρεάν εφαρμογή ώστε να χειρίζεστε τη μηχανή από αυτό. Αρχικά, θα συνεργάζεται με Android κινητά (έκδοσης 2.3 και πάνω), ενώ, αργότερα μέσα στη χρονιά, θα είναι διαθέσιμη και η iOS έκδοση της εφαρμογής.

    Αν και δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με το ποιες ακριβώς λειτουργίες της D3200 θα μπορείτε να χειρίζεστε από το κινητό σας, φαίνεται ότι η εφαρμογή θα επιτρέπει τη θέαση εικόνων από τη μηχανή στο κινητό, ενώ θα σας προσφέρει ακόμη και δυνατότητα ζωντανής προεπισκόπησης πριν πραγματοποιήσετε μία λήψη. Θα σας δίνει όμως μόνο τη δυνατότητα να πατήσετε ένα “εικονικό” πλήκτρο ώστε να τραβήξετε μία λήψη και όχι να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της κάμερας.

    Σε κάθε περίπτωση, η Nikon D3200 αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε γκατζετάκια, που, ταυτόχρονα, αγαπάει τη φωτογραφία και του αρέσει το αποτέλεσμα μίας DSLR πρότασης, ενώ θα είναι διαθέσιμη τόσο σε μαύρο όσο και σε κόκκινο χρώμα για να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε.

    Πηγή: Dpreview

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles