19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Nintendo: Έρχεται το Mario Kart Tour σε smartphones και tablets!

    Η Nintendo επενδύει πολλά στην αγορά του mobile gaming, για αυτό και δε θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση ότι ετοιμάζει ένα ακόμη Nintendo-branded game. Ο λόγος για το Mario Kart Tour, το οποίο όπως έγινε γνωστό πρόκειται για το επόμενο Nintendo IP που έρχεται σε smartphones και tablets.

    nintendo

    Η Nintendo φιλοδοξεί να κυκλοφορήσει την mobile version του Mario Kart μέσα στο χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2019 και δυστυχώς δεν παρουσιάστηκε κάποιο in-game screenshot, παρά μόνο το logo του παιχνιδιού. Το Mario Kart σε mobile εκδοχή είναι σίγουρα ένα «safe bet» για την ιαπωνική εταιρεία, καθώς το Mario Kart 8 Deluxe στο Switch πούλησε περισσότερα από 7 εκατομμύρια copies. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής η προσπάθεια της Nintendo να φέρει πολλούς από τους τίτλους της στο mobile βασίλειο, δεν έχει στεφθεί από πλήρη επιτυχία, καθώς το Super Mario Run δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και το Miitomo σε λίγες εβδομάδες θα τεθεί εκτός λειτουργίας (εν αντιθέσει βέβαια με το Fire Emblem: Heroes που τα πήγε αρκετά καλύτερα). Πάντως, το Mario Kart είναι ίσως μία καλή ευκαιρία για να ξαναβάλει τη Nintendo για τα καλά μέσα στο παιχνίδι του mobile gaming.      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles