18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Nintendo: Παραπάνω από 6 εκατ. νοικοκυριά αγοράσαν δεύτερο Switch πέρσι!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το Switch της Nintendo πουλάει σαν τρελό, καθώς ήδη έχει σπάσει το φράγμα των 85 εκατομμυρίων συστημάτων! Μάλιστα, όλοι οι αναλυτές συμφωνούν ότι εάν συνεχίσει με αυτή την πορεία, ενδέχεται (μέχρι να φτάσει στο τέλος της ζωής του) να αποτελέσει η πιο πετυχημένη κονσόλα στην ιστορία της Nintendo σε εμπορικό επίπεδο. Πρόσφατα δε, ανακοινώθηκε επίσημα από την Nintendo, ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, καθώς όπως γνωστοποίησε η ιαπωνική εταιρεία 20% των Switch που διατέθηκαν για το περσινό οικονομικό έτος (το οποίο ολοκληρώθηκε στις 31/3/2021) πουλήθηκαν σε νοικοκυριά που ήδη διέθεταν μια κονσόλα Switch!

    Αυτό μεταφράζεται σε περίπου 6 εκατομμύρια κονσόλες και είναι ένα νούμερο που δεν γίνεται να μην μας εντυπωσιάσει. Φυσικά, για να συμβεί αυτό ώθησε τα πράγματα και η πανδημία, όπου αρκετός κόσμος χρειάστηκε να μείνει στο σπίτι του και έτσι πολλές οικογένειες χρειάστηκαν δύο κονσόλες για να μην υπάρχουν… δράματα και τσακωμοί στο σπίτι. Επιπλέον, σύμφωνα με τα δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία, πολλοί ήταν εκείνοι που έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» σε ένα Switch Lite. Φυσικά, αξίζει να δούμε κατά πόσο κάτι τέτοιο θα συνεχιστεί και μέσα στο 2021 μέχρι το 2022, τώρα που δείχνει η πανδημία να ελέγχεται στον δυτικό κόσμο και έτσι τα lockdown και η υπέρμετρη παραμονή στο σπίτι αποτελέσει ένα στοιχείο του παρελθόντος. Για να δούμε τι θα δούμε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles