24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Nintendo φιλοδοξεί να κυκλοφορήσει 5 mobile games μέχρι το 2017!

    H είδηση ότι η Nintendo εισέρχεται δυναμικά στην αγορά των mobile games, δημιούργησε κύματα ενθουσιασμού όχι μόνο στη κοινότητα των gamers αλλά και στους επενδυτές, οι οποίοι είδαν στη συγκεκριμένη κίνηση του ιαπωνικού κολοσσού του gaming μεγάλη δυναμική. Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ύστερα από τέσσερα χρόνια, η Nintendo κατάφερε να επιστρέψει ξανά στην κερδοφορία!

    Mobile-NIntendo-1
    Μέσα σε αυτό το πανηγυρικό κλίμα, ο CEO της, Satoru Iwata, ανακοίνωσε τα σχέδια της εταιρείας αναφορικά με την παραγωγή νέων mobile games. Συγκεκριμένα, η Nintendo σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 5 τίτλους για smartphones και tablets μέχρι τα τέλη του 2017, αριθμός που σε πολλούς φάνηκε μικρός. Ωστόσο, ο Satoru Iwata τόνισε ότι στόχος της Nintendo δεν είναι τόσο η ποσότητα αλλά η ποιότητα των τίτλων, που θα δημιουργήσει, με τον CEO της ιστορικής εταιρείας να αναφέρει ότι όλα τα IP της μπορούν να μετατραπούν σε τίτλους για smart συσκευές. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι οι τίτλοι που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι απλά ports από προηγούμενα συστήματα, καθώς η Nintendo στοχεύει στο να δημιουργήσει mobile games από το μηδέν. Όπως αποκάλυψε ο Satoru Iwata το πρώτο game της νέας αυτής προσπάθειας στον εξαιρετικά απαιτητικό κόσμο του mobile gaming θα είναι έτοιμο λίγο πριν από τα τέλη του 2015 και στόχος της Nintendo είναι τα smartphone games που θα κυκλοφορήσει να έχουν ανάλογη επιτυχία με τα Amiibos!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles