23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Nintendo Switch 2: Έρχεται το 2024 – Τι αλλάζει στην οθόνη

    Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Switch 2 της Nintendo κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες από το Bloomberg, οι οποίες αναφέρουν ότι η επόμενη κονσόλα της εταιρείας θα φτάσει στην αγορά με οθόνη LCD 8 ιντσών μέσα στο 2024.

    Παρά το γεγονός ότι η πηγή θεωρείται αρκετά αξιόπιστη, γι’ ακόμα μια φορά, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Κανένας εκπρόσωπος της Nintendo δεν είχε τίποτα να σχολιάσει σχετικά με τη διαρροή, οπότε καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί.

    Το τρέχον σύστημα Nintendo Switch διαθέτει οθόνη OLED 7 ιντσών και έχει ανάλυση 1280 x 720. Πιθανότατα η αλλαγή να φαντάζει ένα βήμα πίσω για την εταιρεία. Ωστόσο, φαίνεται πως επιλέγεται προκειμένου να κρατηθεί το κόστος σε χαμηλότερο επίπεδο.

    Η πηγή των πληροφοριών του Bloomberg είναι ο αναλυτής της Omdia Hiroshi Hayase. Ο Hayase ισχυρίστηκε ότι η Nintendo είναι «υπεύθυνη για τον διπλασιασμό στις αποστολές των λεγόμενων οθονών ψυχαγωγίας το 2024». Ομοίως, η Sharp Corp., ένας προμηθευτής οθονών LCD που έχει συνεργαστεί με τη Nintendo στο παρελθόν, σημείωσε ότι συνεργάζεται με μια εταιρεία για μια επερχόμενη κονσόλα παιχνιδιών. Προς το παρόν, δεν έχουμε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την κονσόλα. Το Bloomberg σημείωσε ότι ο Hayase ερευνά μικρές και μεσαίες οθόνες και οι προβλέψεις του βασίζονται σε ετήσιους ελέγχους με εταιρείες στην αλυσίδα εφοδιασμού.

    Διαβάστε επίσης:

    Squid Game 2: Τα βίαια παιχνίδια από την Κορέα επιστρέφουν! Τώρα γνωρίζουμε το πότε

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles