18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Squid Game 2: Τα βίαια παιχνίδια από την Κορέα επιστρέφουν! Τώρα γνωρίζουμε το πότε

    Το Squid Game αποτέλεσε μια σειρά «φαινόμενο» για το Netflix, αφού ο πρώτος κύκλος κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Τα βίαια παιχνίδια από την Κορέα στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία και ήταν λογικό να πάρουν γρήγορα το πράσινο φως για μια νέα σεζόν.

    Μπορεί να γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι θα υπάρξει δεύτερος κύκλος, ωστόσο οι λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές παραμένουν ελάχιστες. Το σημαντικότερο είναι ότι μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε πότε θα προστεθούν στον κατάλογο του Netflix τα νέα επεισόδια και πόσα χρόνια θα πρέπει να περιμένουμε. Πλέον όμως έχουμε κάτι επίσημο να αναφέρουμε και τα νέα είναι καλά. Όπως υπογραμμίζουν πρόσφατα δημοσιεύματα, το Netflix μπορεί να μην έχει ακόμη γνωστοποιήσει την ακριβή ημερομηνία, όμως η χρονιά πρεμιέρας για τη δεύτερη σεζόν έχει «κλειδώσει». Όσοι ανυπομονούν να δουν τη συνέχεια, θα κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, αφού το Squid Game επιστρέφει μέσα στο 2024.

    Η πληροφορία αυτή είναι αξιόπιστη, καθώς προέρχεται από επιστολή που έστειλε το Netflix στους μετόχους, η οποία και παρουσιάζει τις σειρές που θα επιστρέψουν μέσα στο έτος.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το Squid Game, άλλη μια σειρά που έχει καθυστερήσει αισθητά θα προβληθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτή είναι το εξαιρετικά δημοφιλές Bridgerton με την τρίτη σεζόν του.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάνω από 13 εκατ. νέοι συνδρομητές στους “κόλπους” του Netflix – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles