15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    «Δε θα δείτε το Galaxy S5 στο MWC», λέει η Samsung

    Πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα όλες οι πληροφορίες για το Galaxy S5, κάθε μέρα θα έχουμε και από μια νέα φήμη ή είδηση γι’αυτό.

    H τελευταία εξέλιξη έρχεται από επίσημα χείλη, αλλά παραδόξως και σε σύγκρουση με παλαιότερη δήλωση εκπροσώπου της Samsung. Σύμφωνα με το ZDNet Korea, στέλεχος της εταιρείας απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί η συσκευή στο επερχόμενο Mobile World Congress της Βαρκελώνης (24-27 Φλεβάρη), αν και πριν λίγες μέρες ένα άλλο στέλεχος είχε υποστηρίξει το αντίθετο.

    samsung-mwc

    Απ’ότι φαίνεται μάλλον δε θα δούμε την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung στο MWC, αλλά χωρίς να αποκλείται μια επίσημη «πρώτη» της κάπου αλλού, λίγες μέρες αργότερα (φήμες μιλούν για το Μάρτιο στη Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο). Φυσικά η Samsung θα έχει δραστήρια παρουσία στο συνέδριο, ακόμη και χωρίς το S5. Θα δούμε την πρώτη συσκευή Tizen, με το λειτουργικό να έχει φθάσει ήδη την έκδοση 3.0 αλλά χωρίς να έχουμε πιάσει ακόμα στα χέρια μας κάποιο smartphone που να το «τρέχει». Η αγωνία παρατείνεται, λοιπόν…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles