17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    H Google ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τα Nexus για χάρη των νέων premium Android Silver smartphones

    Σύμφωνα με ένα report που προέρχεται από το “The Information”, η Google σκέφτεται να σταματήσει την ανάπτυξη συσκευών της οικογένειας Nexus, αντικαθιστώντας τες με μία νέα “οικογένεια” high-end προτάσεων που θα ονομάζονται Android Silver.

    nexuslogo

    Με το Android Silver, η Google έχει ως στόχο να επεκτείνει περαιτέρω την επιρροή της εντός του οικοσυστήματος του Android. Έτσι, σχεδιάζει να προσφέρει συσκευές χωρίς bloatware από τρίτους, αλλά και με έγκαιρες ενημερώσεις στο software στη λογική της Apple (τα updates δηλαδή θα είναι διαθέσιμα την ίδια μέρα σε όλες τις συσκευές).

    Τα smartphones και τα tablets που θα ανήκουν στην οικογένεια Android Silver θα πρέπει, ωστόσο, να τηρούν πιστά κάποιες προδιαγραφές που θα παρέχονται από την Google, με την τελευταία να προσφέρει την επιδότησή της τόσο στην ανάπτυξη όσο και στο κόστος marketing των συνεργατών της στο κομμάτι του hardware. Οι φήμες, μάλιστα, θέλουν την αμερικανική εταιρεία να επενδύει 1 δισ. δολάρια στο Android Silver.

    Όσον αφορά το ποιοι κατασκευαστές θα κινηθούν πρώτοι προς τα Android Silver μοντέλα, επικρατέστεροι είναι οι LG και Motorola, με τις Samsung, HTC και Sony να ακολουθούν.

    Για να δούμε, λοιπόν, τι νέο μας ετοιμάζει η Google στο κομμάτι του Android προσεχώς…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles