15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Και τώρα; Τι θα κάνουμε χωρίς πορνό στα Google Glass;

    Πόσες φαντασιώσεις έχουν δημιουργήσει τα Google Glass; Και πόσοι από όσους τα ονειρεύονται, ονειρεύονται ότι θα μπορούν να κάνουν μία τυπική διαδρομή στο μετρό ενώ στην οθόνη που θα βρίσκεται πάνω από το μάτι τους, θα μπορούν να βλέπουν πορνό; Πολλές και πολλοί. Να όμως που τα Google Glass αποδεικνύονται «correct» και αποσύρθηκε μέσα σε λίγες ώρες από το λανσάρισμά της η εφαρμογή Tits & Glass, μία εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούσαν οι χρήστες να μοιραστούν «hot» υλικό από τα Google Glass με άλλους χρήστες, να το δουν και να το βαθμολογήσουν. Τι υλικό; Ε το λέει και από μόνη της η εφαρμογή: Tits!

    tits and glass

    Η εταιρεία, όμως, που έκανε την ανάπτυξη της εφαρμογής, η MiKandi με updated post ανακοίνωσε τo «κατέβασμα» της Tits & Glass από το Google Play, μέσα στα πλαίσια των αλλαγών της πολιτικής στην πλατφόρμα των Google Developers. Η MiKandi λέει πως είχε διαβάσει προσεκτικά την πολιτική, αλλά δεν είχε ενημερωθεί για την «σιωπηρή» αλλαγή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή. Πάντως, έστω κι έτσι, χαρακτηρίζουν το ολιγόωρο λανσάρισμα ως επιτυχημένο, καθώς το Tits and Glass (η ιστοσελίδα) δέχτηκε περισσότερες από 10 χιλιάδες επισκέψεις και υπήρχαν και μερικές δεκάδες χρήστες που πρόλαβαν να κατεβάσουν την εφαρμογή.

    Κουράγιο παλικάρια… κουράγιο. Το λογότυπο πάντως της εφαρμογής, θα πρέπει να μείνει στην ιστορία ως πρότυπο έξυπνου σχεδιασμού. Διαφωνεί κανείς;

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles