22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    NOD G-HDS-002 Gaming Headset Review “Προσιτό, άνετο και… με ήχο δυναμίτη»

    Ένα headset δεν μπορεί παρά να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της gaming καθημερινότητας  μας, καθώς οι gamers που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στο αγαπημένο τους game, χρειάζονται το απαραίτητο εργαλείο που θα τους βοηθήσει στο να επικρατήσουν. Ειδικότερα, στα περισσότερα competitive multipayer games, ένα αξιόπιστο και δυναμικό gaming headset σίγουρα δύναται να προσδώσει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, φέρνοντας κάθε gamer ακόμη πιο κοντά στη νίκη. H NOD, με το G-HDS-002 προσφέρει μία νέα διάσταση στους απαιτητικούς gamers, οι οποίοι ψάχνουν το κάτι παραπάνω από το gaming headset τους!

    DSC04996

    Επιβλητικό και άνετο design!

    H υπεροχή του gaming headset της NOD έγκειται στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα ακουστικά έχουν μελετηθεί προσεκτικά από την ομάδα που τα σχεδίασε, έτσι ώστε να παρέχουν μία άνετη και ξεκούραστη εμπειρία, η οποία ως γνωστόν αποτελεί το παν για τους high-end gamers. Τα μαλακά ear-cups κλειστού τύπου παρέχουν μία άνετη και ξεκούραστη εμπειρία αλλά και ανεπανάληπτη ηχομόνωση, έτσι ώστε να μην ακούγεται το παραμικρό από το τριγύρω περιβάλλον, όπου μία παρεμβολή μπορεί να χαλάσει την ακουστική εμπειρία του gamer.

    DSC04984

    Το G-HDS-002 ξεχωρίζει για τα στιβαρά και ποιοτικά υλικά κατασκευής και το χαμηλό βάρος του (248 γραμμάρια) με το ρυθμιζόμενο headband να προσφέρει άριστη εφαρμογή, ενώ o πράσινος LED φωτισμός στο εξωτερικό των ακουστικών, αναμφίβολα αναβαθμίζει τον gaming προσανατολισμό τους. Χωρίς αμφιβολία, το team της NOD έχει προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς ακόμη και το καλώδιο σύνδεσης είναι «braided» και καλυμμένο με πλαστικό περίβλημα, αυξάνοντας κατακόρυφα την αντοχή και προστατεύοντας από τις διάφορες… κακοτοπιές.

    DSC04989

    Παρατηρώντας ακόμη πιο προσεκτικά τα ακουστικά της NOD, δε γίνεται να μην σταθούμε στο ελαστικό μικρόφωνο, το οποίο διακρίνεται για την υψηλή ευαισθησία του, αλλά και για την καθαρότητα φωνής που προσφέρει. Παράλληλα, ο ρυθμιστής έντασης του ήχου που βρίσκεται επάνω στα ακουστικά διακρίνεται για την ευκολία χρήσης που προσφέρει. Σε γενικές γραμμές, αυτό που διαπιστώσαμε από την εμπειρία μας με το gaming headset της NOD είναι ότι μπορεί άνετα να αποτελέσει τον καλύτερο gaming «σύντροφο» σας, ακόμη και ύστερα από πολύωρη χρήση και σίγουρα δε χωράει αμφιβολία ότι αποτελεί μία πρόταση που αν μη τι άλλο ξεχωρίζει για το επιβλητικό της design.

    DSC04987

    Ηχητική απόλαυση!

    Πέραν της ξεκούραστης εμπειρίας που προσφέρουν τα ακουστικά G-HDS-002 δεν γίνεται να μην εκθειάσουμε τις πραγματικά εκπληκτικές ηχητικές δυνατότητες τους. Υποστηρίζοντας εφέ πολυκάναλου ήχου 7.1, μπορείτε να ακούσετε και τον παραμικρό ήχο την ώρα του παιχνιδιού, κάτι που ειδικά στα online shooters αποδεικνύεται ζωτικής σημασίας για την επιβίωση σας. Για παράδειγμα το με το προαναφερθέν feature σας δίνεται η ευκαιρία να αντιληφθείτε ευκολότερα το σημείο στο οποίο βρίσκεται ένας αντίπαλος και έτσι να σχεδιάσετε με μεγαλύτερη προσοχή την επόμενη σας κίνηση. Επιπλέον, πέραν της πεντάστερης απόδοσης του ήχου, το βαθύ μπάσο εκτοξεύει την ακουστική σας εμπειρία στα ύψη, καθιστώντας το gaming headset της NOD ιδανικό όχι μόνο για τα αγαπημένα σας games, αλλά και για την αγαπημένη σας μουσική.

    DSC04986

    Τιμή… από άλλο πλανήτη!

    Ολοκληρώνοντας την εμπειρία μας με τα ακουστικά της NOD, δε γίνεται να μην σταθούμε στην εξαιρετική τιμή τους, καθώς η NOD με τα συγκεκριμένα ακουστικά πραγματικά επαναπροσδιορίζει την έννοια του «value for money», με την τιμή των G-HDS-002 να κυμαίνεται στην αγορά μεταξύ των 20 – 25 ευρώ. Με ανεπανάληπτη ηχητική απόδοση, άνετο και ξεκούραστο σχεδιασμό και τιμή… χώμα, η λύση της NOD είναι βέβαιο ότι θα καταστήσει την gaming ηχητική εμπειρία σας, ένα πραγματικά «αλησμόνητο» ταξίδι!

    Τo gaming headset NOD G-HDS-002 μας το παραχώρησε για τις ανάγκες του review η εταιρεία Sun A.E.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles