15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    NOD G-KBD-001 Review: «Το υπέρτατο budget-friendly gaming keyboard»!

    Κάθε gamer που θέλει να ξεχωρίσει οφείλει να έχει στο οπλοστάσιο του τα καλύτερα όπλα και σίγουρα ένα gaming keyboard αξιώσεων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία που θα χρειαστεί. To gaming πληκτρολόγιο της NOD (G-KBD-001) που ξεχωρίζει για την «mechanical» αίσθηση που αφήνουν τα πλήκτρα του, έφτασε πρόσφατα στα χέρια μας και είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε, ενσωματώνει μία σειρά από ποιοτικά τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορούν να καλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

    NOD Gaming Keyboard (2)

    Σούπερ αντοχές!

    Αντικρίζοντας το ενσύρματο gaming πληκτρολόγιο G-KBD-001 δε γίνεται να μην σταθούμε στην πραγματικά εντυπωσιακή του εμφάνιση, καθώς η brushed αλουμινένια επιφάνεια, τού χαρίζει μία μοναδική μεταλλική όψη που σίγουρα βγάζει προς τα έξω μπόλικο δυναμισμό. Μάλιστα, το σχεδιαστικό team της NOD φρόντισε ώστε το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο να χαρίζει μία απόλυτα εργονομική εμπειρία που επιτρέπει τα πολύωρα gaming sessions, χωρίς ο gamer να αισθάνεται την παραμικρή κούραση.

    NOD Gaming Keyboard (4)

    Ένα στοιχείο που μας άρεσε έχει να κάνει με τον στιβαρό του χαρακτήρα, αλλά και με το γεγονός ότι κάθε σημείο του είναι προσεκτικά μελετημένο, καθώς πέραν των μηχανικών πλήκτρων του που μπορούν να αντέξουν ακόμη και στη χειρότερη «κακομεταχείριση», διαπιστώσαμε ότι ακόμη και το braided καλώδιο USB (μήκους 1.8 μέτρου) εγγυάται απίστευτη αντοχή. Επιπλέον, η πρόταση της NOD είναι ειδικά κατασκευασμένη, ώστε να επιβιώσει και από τα χέρια των πιο απρόσεκτων gamers που μπορεί (κατά λάθος ή πάνω στα νεύρα τους που πάλι έχασαν στο Counter) να ρίξουν πάνω του νερό ή αναψυκτικό.

    NOD Gaming Keyboard (3)

    Ακολουθώντας βέβαια τη λογική των περισσοτέρων gaming-oriented keyboards που κυκλοφορούν στην αγορά, το G-KBD-001 δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει στα πλήκτρα οπίσθιο LED φωτισμό 3 χρωμάτων (κόκκινο, μπλε ή μωβ), με τους gamers να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικά modes φωτισμού (ενώ μάλιστα παρέχεται και η δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης του) δημιουργώντας κατά αυτόν τον τρόπο την gaming ατμόσφαιρα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους. Το χαρακτηριστικό όμως που κάνει το NOD G-KBD-001 να ξεχωρίζει είναι η υψηλή ανθεκτικότητα και η ξεχωριστή αίσθηση που αφήνουν τα πλήκτρα του, καθώς επιτρέπει στον gamers να πατήσει ταυτόχρονα ακόμη και 19 πλήκτρα συγχρόνως, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

    NOD Gaming Keyboard (5)

    H αποθέωση της… οικονομίας!

    Αντοχή, στιβαρή κατασκευή και εργονομικός σχεδιασμός αποτελούν τα «βαριά χαρτιά» του NOD G-KBD-001, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την πραγματικά ασυναγώνιστη τιμή του, καθώς χωρίς υπερβολές με τιμή στα 25 ευρώ πρόκειται για το πιο budget-friendly gaming keyboard που είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα και σίγουρα αποτελεί μία πρόταση που όχι μόνο θα καλύψει τις gaming ανάγκες σας, αλλά παράλληλα θα κάνει καλό και στην ήδη ταλαιπωρημένη τσέπη σας!

    Τo gaming keyboard NOD G-KBD-001 μας το παραχώρησε για τις ανάγκες του review η εταιρεία Sun A.E.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles