20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Noel Lumina Series: Η θήκη για iPhone που σε κάνει να… ονειρεύεσαι

    Ο καθένας στη ζωή του αναζητά κάποια πράγματα… Κι αν δεν μπορεί να τα πετύχει (γιατί γνωρίζει, εδώ και χρόνια, ότι αυτή η κοινωνία είναι άδικη) ενδέχεται και να αρκείται σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες, έτσι απλά, του επιτρέπουν να ονειρεύεται… Όπως, ας πούμε, μία θήκη κινητού, που θα τον/την κάνει να νιώσει λιγάκι περισσότερο “πρίγκιπας” “πριγκίπισσα”) απ’ όσο τον αφήνουν να ζει στην καθημερινότητά του/της.

    Και κάπως έτσι, μπορεί να βγει από τη μιζέρια της καθημερινής ζωής, των μειώσεων στους μισθούς και της τιμής της βενζίνης που ανεβαίνει στα ύψη. Βάζοντας το iPhone στο τραπέζι της καφετέριας και βλέποντας τα Swarovksi να λαμπυρίζουν.

    Ακόμη κι αν μία θήκη δεν μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, ενδέχεται να σας αρέσει το σενάριο που δημιουργήσαμε με αυτή την αφορμή. Και αν, όντως, συμβαίνει αυτό, οι θήκες Noel Lumina Series είναι η ευκαιρία σας, ώστε να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να διαφοροποιηθείτε από όλους εκείνους που “κάμπτονται” από τη μιζέρια της καθημερινότητας. Αν, βεβαίως, έχετε iPhone 4 ή 4S και αναζητάτε τον πιο ξεχωριστό τρόπο για να το προστατεύσετε


    www.netphone.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles