16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς θα κάνεις του πάντες στο γραφείο να σε μισήσουν με το Noisy Typer

    Υπάρχουν οι άνθρωποι που έχουν διακριτική παρουσία σε ένα χώρο και προσπαθούν να μην ενοχλούν τους άλλους. Και υπάρχουν οι άνθρωποι που ότι και να κάνουν, θέλουν να «ακούγεται». Γι αυτό μιλάνε δυνατά στο τηλέφωνο, φωνάζουν όταν θέλουν κάτι, περπατάνε και ανοιγοκλείνουν τις πόρτες δυνατά για να τους προσέξουν όλοι. Η μόνη σωτηρία από αυτούς τους  ανθρώπους, είναι όταν κάθονται στον υπολογιστή τους να δουλέψουν. Τότε κάνουν ησυχία. Μέχρι τώρα.

    Το Noisy Typer είναι μία σατανική εφαρμογή για OSX που… υποκαθιστά τον ήχο μίας παλιάς γραφομηχανής όταν γράφετε στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας. Τρέχει πίσω από την οποιαδήποτε εργασία κάνετε στο μηχάνημά σας και ο μόνος λόγος ύπαρξής της, είναι να σας κάνει ακόμα περισσότερο ενοχλητικούς.

    Αν θέλετε οι συνάδελφοί σας να μην πετάξου κι εσάς, αλλά και το MacBook σας από το παράθυρο, αλλά εξακολουθεί και σας αρέσει ο ήχος της παλιάς… γραφομηχανής όσο χτυπάτε τα πλήκτρα, κάντε στην ανθρωπότητα την χάρη και βάλτε ακουστικά. Αλλιώς, θα υποστείτε τις συνέπειες…

    Τώρα, δείτε το βίντεο. Κι αν ακόμα θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, κατεβάστε την από εδώ

    Noisy Typer – a typewriter for your laptop. from Theo Watson on Vimeo.

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles