19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Nokia 800 Tough: Hands-on με το υπερ-ανθεκτικό μοντέλο των 109 ευρώ

    Ανάμεσα στις ανακοινώσεις feature phones της HMD Global στην IFA 2019 ήταν και το Nokia 800 Tough, ένα υπερ-ανθεκτικό μοντέλο που θα κοστίζει μόλις 109 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο εντός του Οκτωβρίου.

    Nokia 800 tough

    Στο demo area είχαμε τη δυνατότητα να δούμε το Nokia 800 Tough να λειτουργεί μέσα στο νερό, μέσα στην άμμο, μέσα σε μια… παγοκολώνα και να υποβάλλεται σε δεκάδες, συνεχόμενα drop tests από ύψος 2 μέτρων, χωρίς την παραμικρή ζημιά. Λογικό αφού πρόκειται για ένα smartphone με κατασκευή που πληροί στρατιωτικές προδιαγραφές (MIL SPEC), είναι στεγανό με βάση το IP68 πρότυπο και μπορεί να λειτουργεί σε ακραίες, γενικότερα, συνθήκες, όπως θερμοκρασίες από -20 έως +55 βαθμών Κελσίου.

    Έχει σκληρό κέλυφος, έρχεται σε διάφορους χρωματισμούς (μεταξύ αυτών και σε ένα “camo” χρώμα) και διαθέτει τα βασικά για κάθε χρήση, όπως οθόνη 2,4″, Snapdragon 205 chipset, 512MB RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου, λειτουργεί ως φακός και μπορεί να “τρέξει” εφαρμογές Facebook και WhatsApp, μέσω του ΚaiOS λειτουργικού του. Έχει μπαταρία 2.100mAh που του προσφέρει standby mode διάρκειας… 1,5 μήνα και 12 ώρες ομιλίας, υποστηρίζει 4G και δύο κάρτες SIM, ενώ το ηχείο του είναι ιδιαίτερα ισχυρό.

    Δείτε το hands-on video του Nokia 800 Tough

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles