21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Nokia 9 Pureview hands-on @MWC 19: «Μετρώντας… κάμερες»!

    Εάν οι τριπλές ή τετραπλές κάμερες του smartphone σας, φαίνονται λίγες και δεν στέκονται ικανές για να ξεκλειδώσετε τον φωτογράφο που κρύβετε μέσα σας, τότε το Nokia 9 Pureview φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Αν και λίγο υπερβολικό για κάποιους, το Nokia 9 Pureview διαθέτει στο πίσω μέρος του ένα σύστημα πέντε καμερών που φέρει την σφραγίδα της ZEISS, με τους αισθητήρες να συνεργάζονται αρμονικά για τη δημιουργία του πιο τέλειου φωτογραφικού αποτελέσματος. Το πενταπλό camera setup του Nokia 9 Pureview αποτελείται από δύο αισθητήρες χρώματος και τρεις μονοχρωματικούς αισθητήρες και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ισχυρό «όπλο» στα χέρια κάθε φανατικού λάτρη της mobile φωτογραφίας.

    Nokia 9 Pureview (1)

    Όσον αφορά, τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Nokia 9 έρχεται με οθόνη 5.99 ιντσών, τεχνολογίας P-OLED (1440×2880 pixels με 18:9 aspect ratio) και στην καρδιά του χτυπάει ένα Snapdragon 845 chipset της Qualcomm, το οποίο συνοδεύεται από 6GB RAM. Σε ότι έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό χώρο του, το Nokia 9 Pureview διαθέτει 128GB storage, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του ανέρχεται στα 3320mAh. Στο hands-on video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από την ομολογουμένως ιδιαίτερη και πρωτότυπη μορφή του…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles