17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nokia 9. Τα renders που διέρρευσαν αποκαλύπτουν σχεδίαση με εξαιρετικά μικρά bezels

    Η HMD Global ετοιμάζει ένα ακόμη κορυφαίο smartphone για την επόμενη περίοδο (πέρα από το Nokia 8 που ήδη έχουμε γνωρίσει) και αυτό δεν είναι άλλο από το Nokia 9. Renders της συσκευής από έγκυρη πηγή εμφανίστηκαν τώρα σε φωτογραφίες δείχνοντας ότι η νέα high-end συσκευή υπό το brand της Nokia θα έχει (επιτέλους) αρκετά μικρά bezels!

    Nokia 9

    Το Nokia 8, αν και διαθέτει κυρτή οθόνη, έχει ιδιαίτερα μεγάλα bezels στο πάνω και στο κάτω μέρος, ειδικά για τα δεδομένα της νέας γενιάς συσκευών. Όσο για το πίσω μέρος, ο fingerprint reader βρίσκεται κάτω από την κάμερα, στοιχισμένος στο κέντρο, ώστε να είναι πιο εύκολος ο «τυφλός» εντοπισμός του, και φυσικά για να μη λερώνετε κατά λάθος την ίδια την κάμερα.

    Το Nokia 9 θα είναι όμως βελτιωμένο σε επίπεδο σχεδίασης ακολουθώντας τις -χωρίς bezels- τάσεις της εποχής. Οι φήμες θέλουν όσον αφορά τα specs να διαθέτει πιστοποίηση IP68, 13MP + 13MP Carl Zeiss dual-camera, 6/8GB of RAM, 128GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και πιθανώς iris scanner, ενώ λέγεται ότι θα κοστίζει περίπου 750€.

     

    5 copy

    3 copy

    2 copy

    1 copy

    Nokia 9 Render Thumbnail

     

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles