22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Nokia 920 με PureView Camera; Και Nokia 820; Ναι, και φαίνονται φανταστικά!

    Μέσω twitter διέρρευσαν λεπτομέρειες για τη νέα σειρά της Nokia που θα παρουσιαστεί στις 5 Σεπτεμβρίου και η νέα ναυαρχίδα της Φινλανδικής εταιρείας, λέγεται Lumia 920 και έχει το κωδικό όνομα Phi. Σύμφωνα με την «διαρροή» Το Windows Phone 8 smartphone θα διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών, αλλά και PureView κάμερα. Ο σχεδιασμός του δε συνεχίζει την προσεγμένη αισθητική της Nokia και προβλέπουμε να γίνει το επόμενο, αγαπημένο μας Windows Phone.

    Από τον ίδιο λογαριασμό twitter, διέρρευσε και το Nokia 820 με οθόνη στις 4,3 ίντσες και φακό Carl Zeiss, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία. Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε αρκετά χρώματα, συνεχίζοντας την λογική της Nokia να βγάζει «χαρούμενα» τηλέφωνα, χωρίς αυτά να είναι σαχλά.

    Λεπτομέρειες για το hardware δεν έχουμε ακόμα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα περάσουμε στην εποχή των τουλάχιστον 2 πυρήνων στη Nokia, εφόσον το επιτρέπει πια το Windows Phone 8 λειτουργικό, αλλά και γνωρίζοντας τα ποιοτικά standards των Φιλανδών… μάλλον θα ερωτευτούμε. Πάλι. Και αυτή τη φορά, για τα καλά.

    Πηγή: twitter, via the Verge

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles