20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Nokia ανακοινώνει το Asha 501: οικονομικό, χρωματιστό και … Nokia smartphone

    H Nokia επιστρέφει σε αυτό που γνωρίζει να κάνει πολύ καλά; Smartphones for the people; Οι Φιλανδοί εγκαινιάζουν μία νέα οικογένεια πολύ οικονομικών smartphones ανακοινώνοντας το Nokia Asha 501, ένα πολύ οικονομικό lowentry phone με οθόνη αφής και τιμή που αγγίζει τα 99 δολάρια, δηλαδή τα 75 ευρώ.

    Nokia-Asha-501-life-style

    Στις 3 ίντσες, σε 6 χρώματα, το 501 είναι το η πρώτη συσκευή της σειράς Asha που είναι με full touch screen και δίνει την αίσθηση του smartphone σε ένα τόσο οικονομικό τηλέφωνο, δείχνοντας έτσι τα αποτελέσματα της εξαγοράς που είχε κάνει η Nokia της εταιρείας Smarterphone. Η νέα πλατφόρμα Asha διαθέτει βασικές εφαρμογές όπως το Facebook, το Linkedin, Youtube και άλλες, ενώ η γρήγορη πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται μέσα από την χρήση του Xpress browser, o οποίος κάνει compression των δεδομένων κατά 90% για εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση data.

    Design-SingleSim-jpg

    Συγκεντρωτικά τα τεχνικά στοιχεία της συσκευής είναι: οθόνη αφής 3ων ιντσών ανάλυσης 320×240, συνδεσιμότητα με WiFi και Bluetooth αλλά και 2G δίκτυα (και 3G), κάμερα στα 3,2 MP και βάρος μόλις στα 98 γραμμάρια. Όπως είπαμε βγαίνει σε 6 χρώματα, κόκκινο, έντονο πράσινο, κυανό, κίτρινο, λευκό και μαύρο κι ενώ η Nokia δεν μας λέει πόση εσωτερική μνήμη διαθέτει το τηλέφωνο, μας λέει ότι στη συσκευασία περιλαμβάνεται memory card  των 4ων GB, ενώ η μνήμη μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 32. Το Nokia Asha 501 θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις: για μία και για δύο SIM. Η συσκευή που υποδέχεται μία SIM θα έχει αναμονή μέχρι 48 ημέρες ενώ η Dual SIM, θα φτάνει τον χρόνο αναμονής της μπαταρίας μέχρι και 26 ημέρες. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε 90 χώρες τον ερχόμενο μήνα και φυσικά περιμένουμε να την δούμε εδώ.

    Low end Nokia smartphone, και μάλιστα σε αυτή την τιμή, σημαίνει πως έχουμε λόγους να κάνουμε πάρτι.

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles