16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο πρώτος φούρνος μικροκυμάτων της Nokia είναι γεγονός

    Νέα προϊόντα φαίνεται πως σχεδίαζε όλο αυτό τον καιρό η Φιλανδική Nokia, μέσα στα πλαίσια της αλλαγής στρατηγικής της εταιρείας. Έτσι, εκτός από την υιοθέτηση του Windows Phone λειτουργικού, αποφάσισε να λανσάρει μία σειρά μικρών οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, ξεκινώντας από τον φούρνο μικροκυμάτων, 5AM-TH1N6 που ανακοίνωσε επίσημα στο Nokia Conversations.

    microwave_465

    Είναι το πρώτο προϊόν της σειράς οικιακών συσκευών των Φιλανδών και έχει το γνωστό και αγαπημένο Metro Style που έχουμε δει σε όλες τις συσκευές της σειράς Lumia. O φούρνος είναι ό,τι πιο δυνατό κυκλοφορεί στον χώρο. Διαθέτει ένα 8πύρηνο, υψηλής τάσης transformer που επιτρέπει στον χρήστη να ζεσταίνει ολόκληρη γαλοπούλα, σε μερικά δευτερόλεπτα. Ενώ η τεχνολογία eye tracking αντιλαμβάνεται πότε κοιτάζετε τον φούρνο και σταματάει η περιστροφή του φαγητού.

    Πολύ ενδιαφέρουσα φαίνεται η οθόνη αφής του φούρνου, η οποία, σύμφωνα με τη Nokia είναι υψηλής ευαισθησίας και από την οποία μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 25 διαφορετικά προγράμματα για να ζεστάνετε όποιο φαγητό θέλετε στον φούρνο των 40 λίτρων. Εκτός από τις εφαρμογές και τους διαθέσιμους αισθητήρες, το Nokia φούρνος διαθέτει και PureFood camera, η οποία αυτόματα μοιράζεται τις φωτογραφίες του φαγητού σας στα κοινωνικά δίκτυα.

    Η συσκευή κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα, ακολουθώντας το πρότυπο όλων των συσκευών Nokia και θα διατεθεί σε μπλε του ροκφόρ, κίτρινο του λεμονιού και μαύρο της γλυκόριζας. Η αποστολή του φούρνου θα ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς και η τιμή του θα ξεκινά από 399 ευρώ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nokia, αναμένεται και 10 ιντση εκδοχή του μοντέλου που στοχεύει… σε κανέναν απολύτως.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles