22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    H Nokia παρουσίασε το dual SIM, Asha 310

    H Nokia επεκτείνει την σειρά Asha, αποκαλύπτοντας το Asha 310,  μία dual-SIM πρόταση με δυνατότητες WiFi. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία της Nokia, EasySwap Dual SIM, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξωτερική υποδοχή του Nokia Asha 310 για να τοποθετήσουν τη δεύτερη κάρτα SIM, ενώ η βασική κάρτα SIM βρίσκεται πίσω από τη μπαταρία.

    Το Nokia Asha 310 δίνει τον έλεγχο στο χρήστη, προσφέροντας τη δυνατότητα εναλλαγής των καρτών για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιήσουν τη συσκευή. Μπορούν επίσης να εναλλάσσουν τις κάρτες SIM εν κινήσει, ώστε να έχουν την καλύτερη διαθέσιμη χρέωση.

    Η τεχνολογία της Nokia EasySwap Dual SIM επιτρέπει να ορίζονται και να αποθηκεύονται προφίλ, μέχρι και για πέντε κάρτες SIM. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν κάρτες για κείμενο, φωνή και δεδομένα και να τις εναλλάσσουν τους, όποτε τους εξυπηρετεί.

    Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά διαθέτει οθόνη 3 ιντσών ανάλυσης 400 x 240 pixels, οπίσθια κάμερα 2.0 Megapixels, 20MB μνήμης που όμως επεκτείνετε μέσω κάρτας μνήμης microSD (έως και κατά 32GB), WiFi, Bluetooth και FM radio.

    Πηγή: Nokia

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles