21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Bluetooth BH-112: Ελευθερία, χρώμα, αυτονομία

    Πολύ λόγο έχουμε κάνει τελευταία για τα οικοσυστήματα. Μέσα στις αναφορές αυτές, κάνουμε ένα μεγάλο λάθος. Εστιάζουμε στις συσκευές, τα λειτουργικά και τις εφαρμογές και χάνουμε πολλές φορές την μεγαλύτερη εικόνα. Πως κάποιες εταιρείες, όπως η Nokia, κατασκευάζουν περιφερειακά, αξεσουάρ, που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία που έχουμε από τα «οικοσυστήματα», με τρόπους δυσανάλογους του μεγέθους των αξεσουάρ αυτών. Όπως το fun Bluetooth BH-112.

    Πόσο χρωματιστό μπορεί να είναι ένα Bluetooth; Πολύ, εφόσον κυκλοφορεί σε μαύρο, λευκό, πράσινο, τιρκουάζ και φούξια. Όλα αυτά τα χρώματα που η Nokia γνωρίζει πολύ καλά. Πέρα από αυτό όμως, ας περάσουμε στην πρακτική εμπειρία. Το BH-112 βολεύει, δήλωση που πολύ δύσκολα μπορεί να κάνει κανείς για ένα τέτοιο αξεσουάρ.

    Επειδή όλα είναι θέμα μεγέθους (και καλής εφαρμογής) το BH-112 διαθέτει ear buds στη συσκευασία του σε τρία μεγέθη: Small / Medium / L για να καλύπτει όλες τις ανατομικές σου ανάγκες. Επίσης, το βάρος του είναι αρκετά μικρό (8,1 γραμμάρια), για να σου επιτρέπει να το φοράς απροβλημάτιστα.

    Ο χρόνος αυτονομίας που εξασφαλίζει η μπαταρία των 50mAh είναι εξίσου ικανοποιητικός, αφού εξασφαλίζει 5 ώρες ομιλίας και 150 ώρες σε κατάσταση αναμονής. Για να καταφέρεις τέλος μία πλήρη φόρτιση, χρειάζεσαι μόνο 2 ώρες.

    Ένα άλλο θετικό στοιχείο που πρέπει να γνωρίζεις για το BH-112 είναι ότι επιτρέπει τη σύνδεση μέχρι και δυο συσκευών ταυτόχρονα,  την ίδια στιγμή που η ένταση του ήχου προσαρμόζεται αυτόματα. Έτσι. Γιατί εκτός από πολύχρωμο, το Bluetooth BH-112 είναι και έξυπνο. Σχεδόν όσο και το smartphone σου.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles