15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Nokia G50 5G: Στο φως τα tech specs του προσιτού 5G smartphone!

    Όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε όλο και πιο «budget-friendly» συσκευές, οι οποίες θα υποστηρίζουν το δίκτυο 5G και πρόθεση της HMD Global στην οποία ανήκει το Nokia brand είναι να καταστήσει το 5G προσιτό για όλους τους χρήστες. Αυτό αποσκοπεί και το Nokia G50, το νέο value for money και budget-friendly smartphone της, το οποίο φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των users, οι οποίοι αναζητούν υψηλές επιδόσεις 5G σε χαμηλή τιμή. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες το G50 5G πρόκειται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα, ωστόσο οι «ανυπόμονοι» leakers κατάφεραν να εντοπίσουν τα specs της συσκευής από την HMD Global Γαλλίας, μαζί μάλιστα με ένα σύντομο promo video της συσκευής, το οποίο στη συνέχεια κατέβηκε και το οποίο παρουσίαζε τις χρωματικές επιλογές του προϊόντος.

    Σύμφωνα με τα όσα κατάφεραν να «αλιεύσουν» οι leakers το Nokia G50 5G θα έχει στην καρδιά του το Snapdragon 480 5G chipset μαζί με 4GB RAM και επιλογές σε 64 ή 128GB storage. Το display θα είναι μεγέθους 6.38 ιντσών με ανάλυση στα 1560×720 pixels, ενώ παράλληλα θα διαθέτει triple camera setup στο πίσω μέρος, με τη main camera να είναι ένας σένσορας στα 48MP και την μπαταρία του να προσφέρει αυτονομία που θα αγγίζει τις 24 ώρες συνεχούς χρήσης. Η τιμή του θα παίξει κοντά στα 245 ευρώ δικαιολογώντας έτσι τον τίτλο ενός εκ των πιο Budge-friendly 5G smartphones της αγοράς. Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων λοιπόν από την HMD Global που λογικά δεν θα αργήσουν ιδιαίτερα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles