14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Nokia Lumia 625. Επίσημο το “μεγαλύτερο” Nokia με οθόνη 4,7 ιντσών, LTE και προσιτή τιμή

    Είχε διαρρεύσει από το πρωί και τώρα (πριν το βραδινό event της Nokia) ανακοινώνεται επίσημα. Είναι το Lumia 625, το νέο “μεγάλο” smartphone των Φινλανδών με την οθόνη των 4,7 ιντσών (έως τώρα το μεγαλύτερο Nokia είχε διάσταση οθόνης 4,5 ίντσες).

    nokia-lumia-625

    Η IPS LCD οθόνη του -με την τεχνολογία Super Sensitive Touch ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ακόμη και με γάντια- έχει ανάλυση 800×480 pixels, προστασία Gorilla Glass 2 και pixel density 201ppi. Η συσκευή ενσωματώνει ακόμη διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 στο 1.2GHz, η κάμερά της έχει ανάλυση 5MPixels με LED flash και υποστήριξη video 1080p/30fps, ενώ διαθέτει εσωτερική μνήμη 8GB (επεκτάσιμη έως τα 64GB μέσω microSD αλλά και με 7GB online αποθήκευσης στο cloud μέσω του Skydrive) καθώς και μπαταρία 2.000mAh. Το Lumia 625 ενσωματώνει προφανώς τα Windows Phone 8, με την “Amber” αναβάθμιση της Nokia για όλες τις τελευταίες βελτιώσεις.

    Φυσικά, η μεγάλη οθόνη της συσκευής αλλά και η LTE υποστήριξη την καθιστούν ιδανική για τη χρήση των HERE maps της Nokia προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης. Το “παρών” δίνει επίσης το Nokia Music για απεριόριστο streaming χωρίς συνδρομή ad-free κομματιών. ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η φινλανδική εταιρεία συνεργάζεται με την Coloud για τη δημιουργία των Boom Headphones που συνδυάζουν εξαίρετο ήχο αλλά και δυνατότητες φωνητικής κλήσης.

    nokia-lumia-625-02

    Το Lumia 625 θα είναι διαθέσιμο σε ποικιλία χρωματικών επιλογών (πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο, λευκό και μαύρο χρώμα) και μία σειρά από εναλλάξιμα καλύμματα που θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε την εμφάνισή του. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, με προτεινόμενη λιανική τιμή για την Ευρώπη τα 220 ευρώ (προ φόρων και επιδοτήσεων).

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles