20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Lumia 719: Διέρρευσε φωτογραφία του νέου Windows Phone

    H Nokia επιμένει στην πρακτική της να αφήνει στο high end κομμάτι της αγοράς να κυκλοφορούν τα Lumia 800 και 900 και να “φροντίζει” περισσότερο τις αναδυόμενες αγορές. Και πιο συγκεκριμένα, την Κίνα.

    Διέρρευσαν κάποιες (όχι και τόσο όμορφες) φωτογραφίες του νέου μέλους της οικογένειας Lumia, του 719. Η συσκευή θα ανακοινωθεί σε σχετικό event που θα γίνει στην Κίνα στις 28 Μαρτίου. Τι γνωρίζουμε γι αυτό μέχρι στιγμής; Πως η οθόνη του θα έχει διαγώνιο στις 3,7 ίντσες και θα λειτουργεί τόσο σε CDMA2000 και GSM δίκτυα. Εξ ου και θα είναι ιδανικό για τη τεράστια αγορά της ανατολικής χώρας. Εκτός από το μέγεθος της οθόνης, γνωρίζουμε επίσης από τις διαρροές ότι διαθέτει 5 MPixel κάμερα και δυνατότητα λήψης video σε High Definition, όπως είναι δεδομένο πια για όλα τα Windows Phone.

    Όσο κι αν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς του διαστάσεις, φαίνεται πως το 719 είναι ελαφρά πιο λεπτό από το 710, όπως μεταφέρουν και οι άνθρωποι που διέρρευσαν τις φωτογραφίες, ενώ είναι απίθανο να εμφανιστεί στην Ευρώπη. Αντίθετα, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Ασία και Βόρειο και Νότιο Αμερική.

    Φυσικά θα χρειαστεί να περιμένουμε το event στις 28 Μαρτίου για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Αλήθεια, πιστεύετε πως η Nokia χρειάζεται να κυκλοφορήσει “άλλο ένα” mid-level Windows Phone στην Ευρώπη;

    Πηγές: LiveSide, Pocket-Lint

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles