17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Lumia 720 και Lumia 520: Διαρρέουν από τον evleaks λίγο πριν το MWC 2013

    Κι ενώ το MWC 2013 πλησιάζει, φωτογραφίες από δύο μοντέλα της Nokia, τα Lumia 720 και 520, διαρρέουν στο Διαδίκτυο.


    Όπως βλέπουμε, το Nokia Lumia 720 μοιάζει αρκετά με το Lumia 820, με τη διαφορά ότι το γυαλί στο εμπρόσθιο μέρος του είναι κυρτό, ενώ τα πλαϊνά και η οπίσθια επιφάνειά του διαθέτουν πλαστικό σασί σε διάφορες χρωματικές επιλογές. Ο φακός της κάμερας, όπως φαίνεται στη φωτό, είναι της Carl Zeiss, χωρίς να έχουμε πληροφορίες για την ανάλυσή της. Τα pogo pins στο πίσω της συσκευής, που χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση όταν το κινητό βρίσκεται σε dock, καταδεικνύουν ότι μάλλον δεν υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση, χωρίς, βέβαια, αυτό να είναι σίγουρο.

    Το Nokia Lumia 520, από την άλλη, μοιάζει με το Lumia 505, με τη διαφορά ότι το γυαλί στο μπροστινό μέρος του είναι επίπεδο. Το bezel γύρω από την οθόνη δείχνει παχύτερο, όσο για την πλάτη του είναι κι αυτή διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα, κάτι που φαίνεται ότι “υιοθετούν” οι Φινλανδοί σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές τους.

    Οι εικόνες των δύο μοντέλων διαρρέουν από τον twitter λογαριασμό του @evleaks, που στο παρελθόν έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόπιστος, χωρίς, βέβαια, περαιτέρω στοιχεία. Τη Δευτέρα το πρωί που η Nokia έχει συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της έκθεσης της Βαρκελώνης μάλλον θα μάθουμε περισσότερα.

    Εκείνο για το οποίο αγωνιούμε περισσότερο, ωστόσο, είναι για το “φημολογούμενο” Nokia 1000 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το PureView Lumia που ίσως ανακοινώσει η Nokia στο MWC 2013. Περιμένουμε με ανυπομονησία…

    Πηγή: GSM Arena

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles